Ανακαλύψτε τις δημιουργίες της Fossil

Η μάρκα γιορτάζει τις μικρές καθημερινές στιγμές ευτυχίας με τις νέες της συλλογές ρολογιών και κοσμημάτων

Χρώματα, υφές και vintage πινελιές συνθέτουν τον χαρακτήρα των νέων συλλογών της Fossil. Εμπνευσμένη από το ιστορία της, η μάρκα αναβιώνει τις επιτυχημένες συλλογές του παρελθόντος με σύγχρονες πινελιές.

 

Για τους άνδρες, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα ρολόγια της συλλογής Machine με εντυπωσιακή ανάγλυφη στεφάνη και industrial αισθητική. Εξίσου ελκυστικά είναι τα μοντέλα της σειράς Defender, που διατηρούν όλα τα vintage χαρακτηριστικά των 90s, μαζί με το μήνυμα «NGU» («Never Give Up») χαραγμένο στο πίσω μέρος της κάσας.

Στις γυναικείες συλλογής ξεχωρίζει η Harwell, που περιλαμβάνει ρολόγια με κάσα σε σχήμα αγκράφας στις αποχρώσεις του χρυσού, κομψό ορθογώνιο καντράν και εντυπωσιακό δερμάτινο λουράκι σε διάφορα χρώματα. Τα κοσμήματα ακολουθούν την ίδια νοοτροπία, αντλώντας έμπνευση από τις heritage συλλογές ρολογιών.

Χρωματιστά δερμάτινα βραχιόλια συνδυάζονται αρμονικά με τα ρολόγια της μάρκας ή φοριούνται μόνα τους, ενώ κομψά μεταλλικά σύμβολα παίρνουν μορφή κολιέ, δαχτυλιδιών και σκουλαρικιών. Όλα τα κοσμήματα Fossil είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ατσάλι και σας προσκαλούν να δοκιμάσετε την ανθεκτικότητά τους σε δραστηριότητες που ανεβάζουν τη διάθεση.

Αντιπρόσωπος: RIST Hellas

More Stories
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο νέος πρεσβευτής της Hublot