Chronos plus, issue 49: ένα μαξιμαλιστικό τεύχος που τιμά την ιστορία της ωρολογοποιίας και εξερευνά το μέλλον της

Στο τεύχος Απριλίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα, παρουσιάζουμε το φουτουριστικό MP-10 Tourbillon Weight Energy System, το νέο Manufacture Piece της Hublot, που καταργεί το καντράν, τους δείκτες και τον ρότορα.

 

Επισκεπτόμαστε την έκθεση ρολογιού και κοσμήματος Inhorgenta στο Μόναχο και ταξιδεύουμε στο Μαϊάμι για την Εβδομάδα Ρολογιού του ομίλου LVMH, ανακαλύπτοντας τα νέα μοντέλα των αγαπημένων σας μαρκών.

Φιλοξενούμε στις σελίδες του περιοδικού μια αποκλειστική συνέντευξη με τον πρόεδρο της Grand Seiko Europe, Frédéric Bondoux, ο οποίος ξεδιπλώνει τη στρατηγική του για τη μάρκα.

Συνομιλούμε επίσης με τον Thomas Baillod, ιδρυτή μιας μάρκας που υπόσχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη βιομηχανία του ρολογιού, και με τον Georg Bartkowiak, τον άνθρωπο που φέρνει στο παρόν την κληρονομιά του αείμνηστου Gerd-Rüdiger Lang.

Καθόμαστε στο τιμόνι μιας πολυτελούς Rolls Royce, μετρώντας τον χρόνο μ’ ένα θεαματικό Royal Oak, κάνουμε τον γύρο του κόσμου με το υβριδικό αερόστατο της Breitling και καθόμαστε στις κερκίδες του γηπέδου της Inter Miami μ’ ένα Tudor ντυμένο στα ροζ.

Φέρνουμε στο φως την ιστορία μαρκών που επιστρέφουν δυναμικά στην επικαιρότητα, ζωντανεύουμε ξανά το όραμα του εμπνευστή της Swatch, Nicolas Hayek, και παρουσιάζουμε τις πιο φρέσκες δημιουργίες από τον κόσμο της ωρολογοποιίας.

Και, όπως πάντα, αφιερώνουμε το γυναικείο section του περιοδικού στα πιο όμορφα ρολόγια και κοσμήματα, που προσθέτουν λάμψη στις εμφανίσεις σας.

 

 

More Stories
Ένα smartwatch διαφορετικό από όλα τα άλλα