Ο Ricardo Guadalupe κσαι ο Γιάννης Γκόφας έξω από τη νέα μπουτίκ

Η νέα μπουτίκ Hublot στη Σαντορίνη

Η Hublot εγκαινιάζει μαζί με τον μακροχρόνιο συνεργάτη της, τα κοσμηματοπωλεία Gofas, τη νέα της μπουτίκ στην Σαντορίνη

Το απόγευμα της Τετάρτης, όλα τα μέλη της οικογένειας Γκόφα μαζεύτηκαν στη Σαντορίνη, για να εγκαινιάσουν μαζί με τον Ricardo Guadalupe, CEO της Hublot, και τον Augusto Capitanucci, Regional Director Mediterranean Countries της Hublot.

Augusto Capitanucci (Regional Director Mediterranean Countries of Hublot), Ricardo Guadalupe (CEO of Hublot), Samantha Misovits (Star Hellas 2022), Γιάννης Γκόφας (CEO & Founder of GOFAS Jewelry), Άνθιμος Ανανιάδης (Ηθοποιός /Σκηνοθέτης)

H κορδέλα κόπηκε παρουσία εκλεκτών καλεσμένων και δημοσιογράφων, μεταξύ των οποίων και η Έλλη Σπυροπούλου, ο σκηνοθέτης – ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης, και η Star Hellas 2022 Σαμάνθας Misovits.

Χαρά Γκόφα, Αναστασία Γκόφα, Γιώργος Γκόφας, Samantha Misovits (Star Hellas 2022)

Πρόκειται για την τρίτη μπουτίκ Hublot στην Ελλάδα, η οποία συμπληρώνει τις μπουτίκ στους πιο πολυτελείς προορισμούς στη χώρα μας στην Αθήνα και τη Μύκονο.

Γρηγόρης Γκόφας, Samantha Misovits (Star Hellas 2022), Άνθιμος Ανανιάδης (Ηθοποιός /Σκηνοθέτης)

Εξωτερικά, η μπουτίκ εναρμονίζεται με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική του νησιού, ενώ εσωτερικά ο χώρος έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τα πρότυπα της αισθητικής της μάρκας.

Τα έπιπλα είναι μοντέρνα και καλαίσθητα σε κομψές μπλε αποχρώσεις. Οι βιτρίνες περιλαμβάνουν τις πιο πρόσφατες συλλογές ρολογιών Hublot.

Toυς τοίχους κοσμούν τα χαρακτηριστικά έργα σύγχρονης τέχνης, εμπνευσμένα από την ωρολογοποία, τα οποία γεμίζουν χρώμα και ζωντάνια τον χώρο.

 

More Stories
Όλες οι αποχρώσεις του γκρι στο νέο Big Bang Unico Berluti Aluminio της Hublot