Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο νέος πρεσβευτής της Hublot

Η τρομερή χρονιά που διανύει ο 34χρονος Σέρβος τενίστας συνεχίζεται με μια νέα είδηση: ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το νέο μέλος στην μεγάλη οικογένεια της Hublot παρέα με θρυλικούς αθλητές όπως ο Πελέ, ο Κιλιάν Μμπαπέ, ο Ουσέιν Μπολτ και ο Ντάστιν Τζόνσον! Kαι στο US Open, ένα μπλε κεραμικό Big Bang Integral Ceramic θα είναι το γούρι του, αλλά εκτός γηπέδου.

To μεγάλο αστέρι της σύγχρονης αντισφαίρισης, που μέχρι πρόσφατα υπέγραφε και πρωταγωνιστούσε σε όλες τις καμπάνιες της Seiko, ως βασικός πρεσβευτής της μάρκας, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του US Open, επέλεξε να γίνει πρεσβευτής μιας άλλης: της ελβετικής manufacture ρολογιών πολυτελείας Hublot. Και πλέον σε όλες τις συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις του τουρνουά θα εμφανίζεται με ένα Big Bang Integral Ceramic. Φυσικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν χρειάζεται συστάσεις – τα ρεκόρ του μιλάνε από μόνα τους. Είναι ένα όνομα που πέτυχε μυθικά πράγματα μέσα στο 2021 αλλά τα έκανε όλα να μοιάζουν με “συνηθισμένα”. Ο Σέρβος τενίστας, που πολλοί τον αποκαλούν “μηχανή” του τένις, έχει ξεπεράσει το ρεκόρ των 310 εβδομάδων στο Νο1 του Φέντερερ, έχει φτάσει ήδη στις 328 και δύσκολα δεν θα ξεπεράσει τις 400 μέσα στη χρονιά! Γιατί ποιος μπορεί να τον σταματήσει; Για να τον σταματήσουν θα πρέπει οι νεότεροι να αρχίσουν να κατακτούν Grand Slam.

Η καριέρα του τον οδήγησε στην κορυφή της κατάταξης του ATP πριν από περισσότερα από δέκα χρόνια, τον Ιούλιο του 2011, μια θέση που διατηρεί ακόμη και σήμερα … μετά από 337 εβδομάδες. Είναι ο παίκτης που έχει κερδίσει μετά από τα 30 του τα περισσότερα Grand Slam. Για την ακρίβεια έχει 8. Ο Ναδάλ έχει 6, ο Φέντερερ έχει 4 και ο Λέιβερ άλλα 4. Ο Ρότζερ Φέντερερ έγινε μύθος όταν ξεκίνησε να κατακτά Grand Slam το 2003 από το Wimbledon και κέρδισε τους 12 από τους 14 τελικούς που έπαιξε έως το 2007! Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε μύθος όταν από το Wimbledon 2014 έως και το Wimbledon 2020 έπαιξε σε 17 τελικούς και νίκησε στους 14.

Ήδη ένας ζωντανός θρύλος, αλλά ακόμα στην κορυφή του παιχνιδιού του, ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποφάσισε να ενταχθεί στη μεγάλη οικογένεια των πρεσβευτών της Hublot. Μοιράζεται πολλές ομοιότητες με την ελβετική εταιρεία ωρολογοποιίας, μια εκ των αρετών της είναι και η συνεχής αναζήτηση αριστείας και απόδοσης. Αυτό είναι μια μεγάλη πηγή υπερηφάνειας για τις ομάδες της Hublot, οι οποίες πλέον καλωσορίζουν τον άνθρωπο που αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα ως ο μεγαλύτερος τενίστας όλων των εποχών. Όπως δήλωσε ο ίδιος σχεδιάζουν να συνεργαστούν σε μια “εξατομικευμένη σειρά περιορισμένων εκδόσεων” αλλά επίσης θα συμμετέχει στο σχεδιασμό του δικού του αποκλειστικού μοντέλου. Η Hublot εργάζεται επίσης για ένα ρολόι απόδοσης που θα μπορεί να φορά ο Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια αγώνων. «Ποτέ δεν φορούσα ρολόι κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών μου αγώνων, έτσι θα είναι μια ακόμη νέα περιπέτεια για μένα», δηλώνει ο τενίστας. Εν τω μεταξύ, ο Τζόκοβιτς αποφάσισε να φοράει το κεραμικό μπλε Big Bang της μάρκας εκτός γηπέδου στο US Open. «Ταιριάζει με το συνολικό μου στυλ για το τουρνουά», εξηγεί. «Τα παπούτσια και ο εξοπλισμός μου θα είναι μπλε, οπότε αποφάσισα να έχω και ένα μπλε ρολόι σε όλη αυτή τη διαδρομή.»

Ο Σέρβος έχει κατακτήσει τα τρία Slams του 2021 και αν καταφέρει να στεφθεί πρωταθλητής στο Flushing Meadows του US Open, θα ολοκληρώσει με μυθικό τρόπο τη σεζόν του, κάνοντας το ασύλληπτο Calendar Slam. Παράλληλα, θα φτάσει τα 21 Majors τρόπαια και θα προσπεράσει για πρώτη φορά τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ που έχουν από 20. Aπό σήμερα όλα παίζονται. Πλέον, ο Νόλε έχει μπροστά του το US Open, για να γίνει ο απόλυτος ρέκορντμαν σε τουρνουά Grand Slam στην Ιστορία του τένις. Ωστόσο, προς το παρόν συνεχίζει να «γεύεται το νέκταρ» της επιτυχίας του επί του Ιταλού, Ματέο Μπερετίνι, ο οποίος μετά από 11 σερί επιτυχίες σταμάτησε στον «τοίχο» που ονομάζεται Νόβακ Τζόκοβιτς.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ

More Stories
Οι έντονες γραμμές των συλλογών Maserati