Σχετικά με εμάς

Το περιοδικό Chronos Plus με το ειδικό section Chronos Lady, είναι το μοναδικό περιοδικό ωρολογοποιίας και κοσμηματοποιίας στην Ελλάδα.

Η πολυτελής αυτή έκδοση, έχει συμπληρώσει δέκα χρόνια κυκλοφορίας και η επιτυχία της οφείλεται στην πολυετή τεχνογνωσία μας στον χώρο της Υψηλής Ωρολογοποιίας και της κοσμηματοποιίας. Εκδίδεται σε δίγλωσση έκδοση (ελληνικά και αγγλικά) και σε σχήμα coffee table magazine 24X32.

Το Chronos Plus είναι το πλέον αυθεντικό περιοδικό στο χώρο του ρολογιού, αγκαλιάζοντας την ουσία της χρονομέτρησης με κυρίαρχο motto: «Η μύηση στον Χρόνο!».

Κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδας και της Κύπρου, προσφέροντας σφαιρική και έγκυρη ενημέρωση για τον κόσμο της ωρολογοποιίας και επιπλέον αλληλοϋποστηρίζεται και από τον ιστότοπο www.chronosplus.gr. Το site είναι επίσης δίγλωσσο με ανανεωμένο προφίλ και διαδραστικό χαρακτήρα. Στοχεύουμε στη δημιουργία newsletter για μεγαλύτερο engagement, και εντονότερη παρουσία στα social media.

Τα δύο αυτά διαφορετικά μέσα πληροφόρησης, που συμπληρώνουν απόλυτα το ένα το άλλο, χωρίς όμως να χάνει το καθένα την αυτονομία του, προσφέρουν ενημέρωση πέρα από τα στενά όρια της λέξης και διεισδύουν στα άδυτα του μαγικού κόσμου της ωρολογοποιίας.

BTH Publications (ΜΠΕΛΜΠΑ Μ. & ΣΙΑ Ο.Ε.)
CHRONOS PLUS
Platonos 8
15234 Chalandri
Athens, Greece
Phone: (+30) 210 6820250
email: info@chronosplus.gr