Chronos plus, issue 48: υποδεχόμαστε τον χειμώνα με ένα τεύχος επικών διαστάσεων

Στο τεύχος Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα καλωσορίζουμε στην Ελλάδα την ωρολογοποιία-φαινόμενο Jacob & Co. και συνομιλούμε με τον ιδρυτή της Jacob Arabo, που μας συστήνει το ρολόι από το οποίο ξεκίνησαν όλα.

Σας παρουσιάζουμε τα κορυφαία ρολόγια της χρονιάς, όπως διακρίθηκαν στο Grand Prix της Γενεύης, αλλά και όπως επιλέχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του Chronos plus, από το σύνολο της παραγωγής του 2023.

Μιλάμε με τον προφήτη της ιαπωνικής pop art και αγαπημένο συνεργάτη της Hublot, Takashi Murakami, με τον νέο CPO της Breitling, Sylvain Berneron, με τους ιδρυτές της Armin Strom, Serge Michel και Claude Greisler, αλλά και με την Ελληνίδα εκπρόσωπο της τέχνης της καλλιγραφίας, Μαρία Γενιτσαρίου.

Συνοδεύουμε τους φυσιοδίφες του 19ου αιώνα σ’ ένα ταξίδι ανακάλυψης με τη νέα καλλιτεχνική τετραλογία της Vacheron Constantin, που αποθεώνει τις τέχνες της χαρακτικής, του guillochage και της ζωγραφικής μινιατούρας με σμάλτα.

Και αφιερώνουμε το γυναικείο section του περιοδικού μας στις πιο εκθαμβωτικές δημιουργίες Haute Joaillerie με τις υπογραφές των κορυφαίων οίκων ωρολογοποιίας και κοσμηματοποιίας.

More Stories
Τα eternity rings της Chopard