Ουρανός και άμμος στα νέα ρολόγια της Nomos Glashutte

Ρολόγια στο χρώμα του γαλάζιου ουρανού ή μιας ατελείωτης αμμώδους παραλίας είναι πλέον διαθέσιμα από τη NOMOS Glashütte.

Με δύο νέες εκδοχές εμπλουτίζεται η συλλογή Ahoi στις αποχρώσεις του ουρανού και της άμμου, οι οποίες έχουν νέο μέγεθος και νέο μηχανισμό. Τα Ahoi neomatik 38 date sky και Ahoi neomatik 38 date sand, είναι ρολόγια που μυρίζουν καλοκαίρι. Εξαιρετικά ακριβή και κατασκευασμένα στο Glashütte της Γερμανίας, είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ για τον καρπό.

Τα ρολόγια έρχονται στην κλασική διάμετρο των 38,5 mm, με κάσα κατασκευασμένη από ατσάλι και αδιάβροχα στα 200 μέτρα. Είναι εξοπλισμένα με τον αυτόματο μηχανισμό DUW 6101, ο οποίος υποστηρίζει λειτουργία ώρας, λεπτών, δευτερολέπτων και παράθυρο με την ημερομηνία στο 3.

Και τα δύο νέα ρολόγια προσφέρουν εξαιρετική αναγνωσιμότητα, καθώς το κρύσταλλο ζαφειριού έχει αντιανακλαστική επίστρωση και στις δύο πλευρές. Οι μεγάλοι αριθμοί και οι σαφείς χρωματικές αντιθέσεις κάνουν τόσο την αμμώδη όσο και την μπλε του ουρανού αθλητική έκδοση του Ahoi ευανάγνωστη. Δείκτες και ενδείξεις φέρουν επίστρωση SuperLuminova για βελτιωμένη αναγνωσιμότητα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Αντιπρόσωπος: P. Deros Agencies

More Stories
Ο πρώτος in house χρονογράφος της Eterna