Τα ανανεωμένα Navitimer της Breitling

Η Charlize Theron πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για τα νέα Navitimer από τη Breitling, τα οποία έρχονται σε δύο κομψές αποχρώσεις

Η Breitling εισάγει δύο νέες προσθήκες στη συλλογή Navitimer για αυτούς που αγαπούν την εμφάνιση και την αίσθηση ενός μικρότερου ρολογιού. Αλλά αυτά τα νέα κομμάτια έχουν πολλά περισσότερα να προσφέρουν από τα νέα τους μεγέθη.

 

Το Navitimer είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ρολόγια της μάρκας. Είναι στις λίστες των συλλεκτών με τα καλύτερα ρολόγια όλων των εποχών. Αυτό που ξεκίνησε το 1952 ως εργαλείο για πιλότους σημαίνει κάτι βαθύ για κάθε άτομο που είχε αυτό το ρολόι μαζί στο προσωπικό του ταξίδι.


H Breitling εισάγει δύο νέες προσθήκες στη συλλογή Navitimer, σε νέα μεγέθη 36 και 32 mm σε παστέλ αποχρώσεις, από mother of pearl φίλντισι και πολύτιμα υλικά δημιουργώντας ρολόγια με γοητεία κοσμήματος.

Η καμπάνια της μάρκας για τα μοντέλα NAVITIMER  ονομάζεται FOR THE JOURNEY, και πρόκειται για μια αφήγηση της ιστορίας των πρεσβευτών της μάρκας με δικά τους λόγια. Δείτε τη Charlize Theron να περιγράφει το ταξίδι που την οδήγησε από τη μικρή πόλη της Νότιας Αφρικής στην Α-λίστα του Χόλιγουντ εδώ.

Διάθεση: Boutique Breitling

More Stories
Το νέο Perpetual 1908 από τη Rolex