Το Octo Roma Chronograph από την Bvlgari

H συλλογή Octo Roma υποδέχεται τον πρώτο της χρονογράφο, σε δύο εκδοχές που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα, το design και την εργονομία σ’ ένα αρμονικό σύνολο εμπνευσμένο από τη ρωμαϊκή αρχιτεκτονική.

Διαμέτρου 42mm και κατασκευασμένη από ατσάλι, η signature οκτάγωνη κάσα έρχεται φέτος με ανασχεδιασμένες, πιο στρογγυλεμένες γραμμές και τα poussoirs του χρονογράφου τέλεια ενσωματωμένα στο δεξί προφίλ της, στην προέκταση των μπράτσων. Σε αρρενωπό μπλε ή μαύρο χρώμα, το καντράν έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αναγνωσιμότητα και ξεχωρίζει χάρη στις πλούσιες υφές του, με κλασικό φινίρισμα Clous de Paris στο φόντο και Sunray στα αρμονικά διατεταγμένα υποκαντράν.

Το ρολόι λειτουργεί μ’ έναν νέο in-house μηχανισμό της Bvlgari, τον αυτόματο Caliber BVL 399, ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει power reserve 42 ωρών. Υποστηρίζει ώρα και λεπτά, μικρά δευτερόλεπτα στο 3, ένδειξη ημερομηνίας σε παράθυρο στο 4:30 και λειτουργία χρονογράφου με κεντρικά δευτερόλεπτα, 30 λεπτά σε υποκαντράν στο 9 και 12 ώρες σε υποκαντράν στο 6. Ο νέος χρονογράφος Octo Roma είναι αδιάβροχος ως τα 100μ. Φοράει μπρασελέ από ατσάλι, το οποίο εναλλάσσεται εύκολα με λουράκι από rubber.

 

Αντιπρόσωπος: Boutique Bvlgari

More Stories
Norqain: Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα