Ulysse Nardin X The Ocean Race: Το νέο diver που επισφραγίζει τη συνεργασία τους

Η περιβαλλοντολογική συνείδηση της μάρκας, την ωθεί σε συνεργασία με το The Ocean Race, η οποία ολοκληρώνεται με το νέο ρολόι The Ocean Race Diver

Η ωρολογοποιία που έχει εμπνευστεί από την θάλασσα, η Ulysse Nardin, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη οικολογικά, και δεσμεύεται να βάλει το λιθαράκι της για ένα μέλλον με καθαρότερους ωκεανούς. Φέτος, επιταχύνει την πορεία της προς την αποκλειστική χρήση καινοτόμων εναλλακτικών υλικών και ανακοινώνει την κυκλοφορία της πρώτης συλλογής Diver που είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένα δίχτυα ψαρέματος.

Για τη πρωτοβουλία αυτή η Ulysse Nardin ένωσε τις δυνάμεις της με τοThe Ocean Race, και μαζί δεσμεύονται να  υλοποιήσουν το THE OCEAN RACE DIVER, το οποίο, μάλιστα, θα είναι και το μοντέλο που θα χηριμοπιοηθεί ως επίσημος χρονομέτρης για τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοιχτής θάλασσας που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει από το Αλικάντε της Ισπανίας στις 15 Ιανουαρίου 2023.

Με αυτή τη νέα φιλική προς το περιβάλλον δημιουργία, δεσμεύονται να προστατεύουν τον Ωκεανό, και ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τα θετικά αποτελέσματα της προσπάθειάς τους, τα οποία αναμένονται να γίνουν αισθητά έως το 2030.

Περισσότερα για τη μάρκα και το εγχείρημά της εδώ.

More Stories
Νέες δημιουργίες από την Armani Exchange