Νέες δημιουργίες από την Armani Exchange

AX

Κομψές σιλουέτες, μεταλλικοί τόνοι και η λειτουργία της φάσης της Σελήνης ανανεώνουν τις συλλογές της μάρκας 

Για τις νέες δημιουργίες της, η AX επενδύει σε κλασικά σχέδια με έμπνευση από το αστικό τοπίο και έμφαση στους μεταλλικούς τόνους και τους κομψούς συνδυασμούς. Για τους άνδρες ανανεώνει το δημοφιλές μοντέλο Dante, με σχεδιασμό που ταιριάζει σε όλα τα στυλ: πρωί, βράδυ, κομψό ή casual. Το ρολόι έρχεται με ατσάλινη κάσα διαμέτρου 42mm σε μοντέρνους χρωματικούς συνδυασμούς.

Μαύρη κάσα και καντράν με ασημί λεπτομέρειες, συνδυασμένο με μαύρο μπρασελέ, χρυσή κάσα με μαύρο καντράν με χρυσές λεπτομέρειες και μαύρο λουράκι, αλλά και δίχρωμη κάσα και μπρασελέ με μαύρο καντράν με χρυσές λεπτομέρειες. Το ρολόι λειτουργεί με αξιόπιστο μηχανισμό quartz, ο οποίος υποστηρίζει λειτουργίες ημέρας, ημερομηνίας και 24ωρης ένδειξης της ώρας.

ARX5085931

Για τις γυναίκες και τους άνδρες, η μάρκα επιλέγει μια νέα λειτουργία, αυτή των φάσεων της σελήνης, την οποία ενσωματώνει στις δημοφιλείς σιλουέτες του Lola και του Banks, κατασκευασμένες από τουλάχιστον 50% ανακυκλωμένο ατσάλι. Τα καντράν έχουν διακοσμηθεί με τεχνοτροπία που θυμίζει την επιφάνεια της Σελήνης, με το γυναικείο μοντέλο στα 36mm και το ανδρικό στα 44mm, ενώ στις λειτουργίες περιλαμβάνονται και ενδείξεις ημέρας και ημερομηνίας.

Αντιπρόσωπος: RIST Hellas

More Stories
Oris: Divers Sixty-Five 12H Calibre 400