Το New York Harbor Limited Edition από την Oris

Η βιωσιμότητα και η δέσμευση για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα από τη λειτουργία της έχουν πλέον αντίκτυπο σε όλα τα ρολόγια Oris.

 

H αποστολή «Αλλαγή προς το Καλύτερο» συνεχίζεται σε συνεργασία με το Billion Oyster Project, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την αποκατάσταση του πληθυσμού των στρειδιών στο λιμάνι της Νέας Υόρκης. Το ρολόι που προέκυψε από αυτή τη συνάντηση είναι το New York Harbor, με καντράν από mother of pearl σε πράσινο χρώμα, εμπνευσμένο από τα νερά του λιμανιού. Βασισμένο στο δημοφιλές Aquis, το ρολόι λειτουργεί με τον αυτόματο Caliber 733 της Oris, ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 26 λίθους και προσφέρει power reserve 38 ωρών.

Σχεδιασμένος με γνώμονα τη χρηστικότητα, προσφέρει λειτουργία γρήγορης ρύθμισης της ημερομηνίας, καθώς και λειτουργία stop seconds για την ακριβή ρύθμιση της ώρας. Κατασκευασμένη από ατσάλι, η πολυεπίπεδη κάσα έχει διάμετρο 41,5mm και φέρει καταδυτική στεφάνη με ανάγλυφη κλίμακα των λεπτών και οδοντωτό προφίλ για ασφαλές κράτημα. Το κρύσταλλο ζαφειριού είναι θολωτό, με εσωτερική αντιανακλαστική επίστρωση, ενώ το βιδωτό καπάκι από ατσάλι είναι διακοσμημένο με ειδικές χαράξεις που εικονίζουν στρείδια. Στο εντυπωσιακό καντράν, ενδείξεις και δείκτες είναι επικαλυμμένοι με Super-LumiNova. Σε limited edition 2.000 αριθμημένων κομματιών, το ρολόι φοράει λουράκι από rubber σε πράσινο χρώμα και συνοδεύεται από τρίσειρο ατσάλινο μπρασελέ με ειδικό εργαλείο για την εναλλαγή μεταξύ των δύο. Σε αυτά προσθέστε την υψηλή στεγανότητα, ως τα 300μ.

Αντιπρόσωπος: RIST Hellas

More Stories
70 εκ. επιβάτες στην Emirates το 2020