Τα νέα Slimline Ladies Moonphase της Frederique Constant

Ελβετική φινέτσα και ποιότητα στο νέο μοντέλο της ναυαρχίδας των γυναικείων μοντέλων της μάρκας

Το 2022, η Frederique Constant επιβεβαιώνει την πίστη της στην κλασική και αριστοκρατική ωρολογοποιία που απευθύνεται στο γυναικείο φύλο.  Αυτή είναι η ουσία της σειράς Slimline Ladies Moonphase, τα ρολόγια της οποίας εκπέμπουν γοητεία και θηλυκότητα.

Η επιτυχημένη σειρά συμπληρώνεται με δύο νέα μοντέλα, με απλό και κομψό σχεδιασμό, υψηλά standards κατασκευής και ποιότητας, αλλά και προσιτή τιμή. Κάθε μοντέλο φέρει καντράν από opaline και απλικέ ενδείξεις με περλέ φινίρισμα. Στο 12 προστίθεται η ρωμαική ένδειξη “XII” που δεν υπήρχε στα προηγούμενα μοντέλα. Η αραβική ένδειξη κυριαρχεί στο 6, μαζί με το διακριτικό Swiss Made, ενώ η κορώνα στο 3 έχει διακοσμηθεί με μπλε cabochon.

Στη καρδιά τους χτυπά μηχανισμός χαλαζία FC-206, που εγγυάται ομαλή λειτουργία 5 ετών, ο οποίος κινεί τους δύο δείκτες που διαβάζουν την ώρα. Στο 6 έχει τοποθετηθεί παράθυρο με ένδειξη των φάσεων της Σελήνης με αυτή να εμφανίζεται σε μπλε φόντο, που θυμίζει τον νυχτερινό ουρανό.


Τα ρολόγια συνδυάζονται με μπλε δερμάτινο λουράκι ή ατσάλινο μπρασελέ – εύκολο στην αλλαγή χάρη στο σύστημα quick change της Frederique Constant.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τη μάρκα εδώ.

More Stories
Ατομικό ρολόι που δεν χάνει δευτερόλεπτο για 300 εκ. χρόνια!