Παγκόσμιο λανσάρισμα του νέου Pelagos 39 με πρωταγωνιστή τον David Beckham στην Αθήνα

Σε ένα λαμπερό event παρουσιάστηκε το νέο μοντέλο της Tudor, Pelagos 39, παρουσία του παγκόσμιου πρεσβευτή της μάρκας David Beckham

H Rolex Hellas, στα πλαίσια του παγκόσμιου λανσαρίσματος του νέου Pelagos 39 της Tudor διοργάνωσε χτες το  βράδυ ένα cocktail party δίπλα στη θάλασσα, στη NAFSIKA PLATEIA του FOUR SEASONS ASTIR PALACE HOTEL. Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο παγκόσμιος ambassador της μάρκας και ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό David Beckham.

Ο David Beckham με την Ηρώ Βαχάρη

 

Καλεσμένοι ήταν όλοι οι Έλληνες retailers της μάρκας, fan της Tudor και εκπρόσωποι του Τύπου. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να γνωρίσουν τον πρώην άσσο του ποδοσφαίρου, αλλά και να δουν από κοντά το νέο Pelagos 39. Η βραδιά άνοιξε με μια αποκλειστική συνέντευξη Τύπου, στην οποία ο David Beckham απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις, τις οποίες του έθεσε εκ μέρους των δημοσιογράφων ο συντονιστής της, Νίκος Κακλαμανάκης.

Διαβάστε παρακάτω ένα μέρος της συνέντευξης που θα δημοσιευτεί στο επόμενο τεύχος του Chronos Plus:

E: Ποιοι είναι οι κύριοι λόγοι που επέλεξες να συνεργαστείς με τη μάρκα και τι νιώθεις που είσαι παγκόσμιος πρεσβευτής της Tudor;

Α: Έχω υπάρξει πολύ τυχερός στην καριέρα μου, γιατί έχω παίξει για μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, με συμπαίκτες τους μεγαλύτερους παίκτες στον κόσμο και σε μερικές πολύ μεγάλες πόλεις. Επιπλέον, στην επιχειρηματική μου ζωή, έχω υπάρξει εξίσου τυχερός και έχω εξαιρετικές συνεργασίες, οπότε όταν η Tudor με πλησίασε και μου είπε «θα ήθελες να γίνεις πρεσβευτής και συνεργάτης;», ήταν κάτι για το οποίο ενθουσιάστηκα πολύ. Επειδή είμαι Άγγλος αγαπώ την ιστορία, και λατρεύω την κληρονομιά και αυτό ακριβώς πρεσβεύει και η Tudor. Δημιουργούν ρολόγια που είναι πολύ υψηλού επιπέδου και ως τώρα η συνεργασία είναι για μένα απίστευτη. Είμαι ambassador πολλά χρόνια και η ομάδα είναι εξαιρετική. Κάθε φορά που πηγαίνω στην Γενεύη, βλέπω την τεχνογνωσία που υπάρχει σε κάθε ρολόι της μάρκας και νιώθω πολύ τυχερός που είμαι μέρος αυτής της οικογένειας, γιατί ακριβώς έτσι νιώθω όταν συνάπτω μια συνεργασία, ότι ανήκω σε μια οικογένεια. Με τα χρόνια, όπως είπα και νωρίτερα, έχω υπάρξει μέλος μερικών πολύ σπουδαίων ομάδων και τώρα είμαι μέλος μιας άλλης μεγάλης ομάδας.

Ε: Συνεργασία κορυφαίου επιπέδου λοιπόν. Ποιο είναι το αγαπημένο σας ρολόι Tudor;

Α: Κάθε φορά που μου κάνουν αυτή την ερώτηση, είναι πολύ δύσκολο να απαντήσω. Ίσως να είμαι προκατειλημμένος, αλλά καταλαβαίνω ότι όλα τα ρολόγια της Tudor είναι σε πολύ ψηλό επίπεδο, γιατί η μάρκα διατηρεί την κληρονομιά της, αλλά ταυτόχρονα φέρνει τη σύγχρονη τεχνολογία στα ρολόγια της. Είναι δύσκολο να διαλέξω ένα αγαπημένο, αλλά πάντα ήμουν θαυμαστής του Pelagos. Αν με ρωτήσετε τους λόγους, είναι γιατί νομίζω πως είναι ένα ρολόι που μπορείς να φοράς στο γυμναστήριο και στην παραλία, αλλά μπορείς επίσης να το φοράς με κοστούμι ή σμόκιν. Είναι από εκείνα τα ρολόγια που ταιριάζουν με όλα όσα κάνετε μέσα στην εβδομάδα ή την ημέρα, οπότε το Pelagos είναι ένα από τα αγαπημένα μου ή μάλλον είναι το αγαπημένο μου. Τον Ιούλιο μου παρουσίασαν το Ranger και πρέπει να ομολογήσω ότι είναι ένα εξίσου καλό ρολόι, το οποίο φορούσα όλο το καλοκαίρι, στην παραλία, για δείπνο, στο γυμναστήριο. Βέβαια, το Pelagos, πάει παντού μαζί μου, όπου κι αν βρίσκομαι. Δεν ξέρω αν γνωρίζετε την ιστορία, αλλά είμαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας ποδοσφαίρου στο Μαϊάμι, και ήθελα να παρουσιάσω τους συνεργάτες μου κάτι ιδιαίτερο. Απευθύνθηκα την ομάδα της Tudor και μου πρότειναν να δημιουργήσουμε ένα μαύρο Pelagos, με το λογότυπο του Μαϊάμι στο καντράν. Όταν παρουσίασα αυτά τα ρολόγια στους συνεργάτες μου ήταν ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι. Αυτό το ρολόι το αφήνω στο Μαϊάμι, γιατί το φοράω μόνο όταν πηγαίνω σε συναντήσεις, και σε αγώνες, ή στην προπονητική εγκατάσταση. Είναι ένα ιδιαίτερο ρολόι για μένα, και θα πρέπει να κερδίσουμε μερικά ακόμη παιχνίδια με αυτό.

More Stories
Bell & Ross BR-X1