Η νέα γενιά του TAG Heuer Connected

Η Tag Heuer παρουσιάζει το νέο, βελτιωμένο Connected με λεπτό, εκλεπτυσμένο προφίλ και πρωτοποριακές επιδόσεις

 

Ηγέτιδα στον τομέα των πολυτελών smartwatches από το 2015 που παρουσίασε το πρώτο της Connected, η TAG Heuer λανσάρει φέτος μια συναρπαστική νέα γενιά του «έξυπνου» ρολογιού της, κατασκευασμένο για να προσφέρει απόλυτη κομψότητα και υψηλές αθλητικές επιδόσεις. Δύο εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες, με ξεκάθαρο το DNA της μάρκας όσον αφορά το σχεδιαστικό κομμάτι και με πρόσβαση σε όλες τις ως τώρα εφαρμογές σπορ και wellness, αλλά και κομψά εικονικά καντράν εμπνευσμένα από τους εμβληματικούς χρονογράφους της μάρκας.

 

O CEO της μάρκας Frédéric Arnault αναφέρει χαρακτηριστικά:  ”Με αυτά τα δύο νέα, πολύ διαφορετικά Connected ρολόγια, ελπίζουμε να φέρουμε την νέα γενιά του μηχανισμού TAG Heuer Connected Caliber E4 σε ένα ευρύτερο φάσμα πελατών, συντροφεύοντάς τους στην καθημερινή τους ζωή: από επαγγελματικές έως αθλητικές δραστηριότητες έως τα πιο κομψά δείπνα. Από το 2015, η TAG Heuer είναι πρωτοπόρος στον τομέα των πολυτελών Connected ρολογιών. Η ανάπτυξη αυτών των νέων μοντέλων υπογραμμίζει πώς το Connected έχει γίνει πυλώνας της TAG Heuer, μαζί με τις συλλογές Aquaracer και Carrera, και βασίζεται σε 160 χρόνια ελβετικής εμπειρίας στην ωρολογοποιία».

Το ανασχεδιασμένο μοντέλο 45mm

Βασισμένο στη κληρονομιά της TAG Heuer στα σπορ ρολόγια, το μεγαλύτερο μοντέλο με διάμετρο 45 mm, είναι η ανασχεδιασμένη έκδοση του παλιότερου Connected.  Συνδυάζει την σπορ σχεδίαση με την υψηλή ποιότητα των παραδοσιακών ρολογιών, που υπογραμμίζεται με την προσθήκη κεραμικής στεφάνης. Ο σχεδιασμός έχει αλλάξει σημαντικά από τα προηγούμενα μοντέλα για να διευκολύνει τη χρήση του εν κινήσει. Η κορώνα έχει μεγάλη διάμετρο για να μπορεί να χρησιμοποιείται από μόνο ένα δάχτυλο. Τα pushers δίνουν την αίσθηση μηχανικού ρολογιού, ενώ η κάσα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει πιο ανάλαφρη αίσθηση στον καρπό.

 

Το νέο μοντέλο 42mm

Η μικρότερη έκδοση έρχεται με κάσα διαμέτρου 42mm για μια πιο εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση, ιδανική για όσους απαιτούν το ρολόι τους να προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση. Η κάσα έχει λεπτότερο προφίλ, με εργονομικά ατσάλινα pushers, λεπτή στεφάνη και μπρασελέ πλήρως ενσωματωμένο στο σχέδιο. Διαφοροποιείται έντονα από το μεγαλύτερο μοντέλο και απευθύνεται σε χρήστες που προτιμούν διακριτικά αξεσουάρ.

 

Λουράκια και μπρασελέ

Τα νέα Connected έρχονται με ποικιλία σε λουράκια και μπρασελέ. Διατίθεται χρωματιστά λουράκια από rubber, δερμάτινα λουράκια και ατσάλινο μπρασελέ.

Watch Faces

Μια μεγάλη επιλογή από προσόψεις είναι διαθέσιμες για τα νέα Connected. Ορισμένες από αυτές έχουν βασιστεί στα καντράν δημοφιλών μοντέλων TAG Heuer και δίνουν ένα πιο κλασικό look στο ρολόι. Άλλες διαθέτουν ευρηματικά animations και εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες που ενδιαφέρουν τον χρήστη. Η μάρκα έχει προσθέσει επίσης νέες ψηφιακές δυνατότητες στα watch faces, παρέχοντας ενημερωμένες πληροφορίες για τον καιρό, την ευεξία και το ημερολόγιο που εμφανίζονται απευθείας στο καντράν. Δίνοντας έμφαση στην αναγνωσιμότητα προσφέρουν ακόμη πληροφορίες όπως πρόγνωση καιρού πέντε ωρών, και στατιστικά στοιχεία για τον χρόνο δραστηριότητας όπως πίνακες βημάτων ανά μέρα. Περισσότερες επιλογές θα προστεθούν μέσα στον χρόνο.

Σπορ

Με τα χρόνια οι επιλογές στην εφαρμογή του Connected αναβαθμίστηκαν για να προσφέρουν μεγαλύτερη ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως τρέξιμο σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, ποδηλασία, γκολφ, κολύμπι κα. Φέτος, προστίθεται η δυνατότητα καθοδηγούμενης άθλησης, για χρήστες που θέλουν να αθλούνται χωρίς να έχουν το smartphone τους συνέχεια πάνω τους. Στην οθόνη του ρολογιού εμφανίζονται οι οδηγίες για τις ασκήσεις με τη βοήθεια animation, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα επιλογής για το που θέλει ο χρήστης να εστιάσει τις ασκήσεις. Τα guided workouts μπορούν να προσωποποιηθούν εύκολα, μέσω της εφαρμογής που συνοδεύει το ρολόι.

Φόρτιση

Το ρολόι έρχεται με νέο ανασχεδιασμένο φορτιστή, ο οποίος λειτουργεί και ως stand για το ρολόι, που τη νύχτα μπορεί να τοποθετηθεί στο κομοδίνο και να δείχνει την ώρα με διακριτικό φωτισμό. Φυσικά, διατηρεί την γρήγορη φόρτιση, στην μεγαλύτερη κατά 30% μπαταρία του νέου Connected.

Τεχνολογία

Τα νέα Connected έρχονται με αναβαθμισμένη οθόνη υψηλής ευκρίνειας και χρωματικής απόδοσης, που δίνει την δυνατότητα στην μάρκα να σχεδιάζει εντυπωσιακά watch faces, και προσφέρει αναγνωσιμότητα ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους μεγάλης φωτεινότητας. Το νέο wifi feature δίνει την δυνατότητα συγχρονισμού δεδομένων σε μεγάλες ταχύτητες και χωρίς προβλήματα, ενώ το Bluetooth έχει αναβαθμιστεί σε 5.0. Μαζί με τους ήδη εγκατεστημένους αισθητήρες (GPS, accelerometer, heart rate monitor και πυξίδα) έχει προστεθεί και αλτίμετρο, το οποίο διευκολύνει την καταγραφή των δεδομένων σε διάφορα σπορ.

 

Τα νέα Connected θα είναι διαθέσιμα στην αγορά τον Μάρτιο του 2022, και η TAG Heuer έχει επεκτείνει το πρόγραμμα ανταλλαγής δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να αναβαθμίσουν το παλαιότερης έκδοσης Connected ρολόι τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer εδώ.

More Stories
SIHH 2016: Το θρυλικό LaFerrari της Hublot αποκαλύπτεται