Η νέα μπουτίκ της Franck Muller στο Xoνγκ Κονγκ

Η Franck Muller παρουσιάζει τη νέα “concept” μπουτίκ της στο κέντρο του Χονγκ Κονγκ.

Βασισμένη στη φιλοσοφία της μάρκας που τονίζει ότι κάθε μπουτίκ της είναι και ένα «σπίτι» της Franck Muller και ότι κάθε πελάτης που μπαίνει είναι ένας φίλος της, η νέα μπουτίκ του Χονγκ Κονγκ καμαρώνει σαν το νέο σπίτι αυτής της ιδεολογίας. Η νέα μπουτίκ χρησιμεύει όχι μόνο ως ένα υπέροχο σκηνικό για τα εξαιρετικά ρολόγια της Franck Muller ή για μια άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρεται, αλλά και γιατί φέρνει τώρα την εμπειρία του Οίκου Franck Muller στους πελάτες του Χονγκ Κονγκ.

Οι λάτρεις των ρολογιών της μάρκας δεν μπορούν να περιμένουν τίποτα λιγότερο από τα πιο πρόσφατα και πιο πολύτιμα ρολόγια της στο κατάστημα. Από τα πρόσφατα complications, όπως το Vanguard Gravity, έως τις αναγνωρισμένες δημιουργίες όπως το Crazy Hours, το Master Banker, το Double Mystery, το Giga Tourbillon, με το μεγαλύτερο κλώβο turbillon στον κόσμο, η μπουτίκ του Franck Muller στο Xoνγκ Κονγκ υπόσχεται να γίνει ένα πραγματικό καταφύγιο για τους απαιτητικούς συλλέκτες ρολογιών στην Ασία. Επιπλέον, οι συλλέκτες θα μπορούν να περιμένουν αποκλειστικές περιορισμένες εκδόσεις, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες μόνο στις μπουτίκ ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Το ειδικά διαμορφωμένο VIP lounge φανερώνει ένα υπέροχο μείγμα κλασικού και νεοτερισμού, σε έναν χώρο όπου ξύλινες βιτρίνες αγκαλιάζουν τους μπλε-πράσινους τοίχους, και όπου οι επισκέπτες μπορούν να βυθίζονται στην υψηλή τέχνη της Franck Muller με ηρεμία, στον ιδιωτικό τους χώρο.

Για όποιον τυχερό μπορεί να ενδιαφέρεται η διεύθυνση της νέας Franck Muller boutique στο Χονγκ Κονγκ είναι εδώ:

G-1/F, 15-21 Sharp Street East, Causeway Bay
HONG KONG

Tel: (852) 2522 8800
Fax: (852) 2522 1373
E-mail: fmmaison.hk@franckmullerasia.com

Περισσότερες πληροφορίες για την Franck Muller εδώ. 

More Stories
Έφυγε από τη ζωή ο Όσκαρ ντε λα Ρέντα