To νέο κεφάλαιο του συμβολικού Big Pilot’s Watch της IWC

Το Big Pilot’s Watch 43 της IWC συνδυάζει τον εικονίκο σχεδίασμό του με την εξαιρετική τεχνολογία του in-house μηχανισμού και την έντονη ευελιξία μιας εργονομικής κάσας 43 mm.

Το Big Pilot’s Watch 43 είναι ένα τέλειο δείγμα ρολογιού aviator, με εντυπωσιακές διαστάσεις, ευέλικτο χαρακτήρα και σπορ διάθεση, το οποίο παρουσιάστηκε πρώτη φορά στην ψηφιακή έκθεση Watches & Wonders. Εμπνευσμένο από ένα στρατιωτικό ρολόι της δεκαετίας του 1940, το Big Pilot’s Watch 43 είναι σχεδιασμένο όπως ένα οποιοδήποτε όργανο του κόκπιτ, που χρειάζεται να μεταδίδει την πληροφορία γρήγορα, επιτρέποντας στον πιλότο να κρατά την προσοχή του έξω από το αεροπλάνο.

Εδώ, η υψηλή αναγνωσιμότητα επιτυγχάνεται χάρη στην oversized κάσα, το ευρύ καντράν και τους ευμεγέθεις αραβικούς αριθμούς, στοιχεία που υπογραμμίζονται από τη μεγάλη κωνική κορώνα, η οποία επιτρέπει τον χειρισμό με γαντοφορεμένα χέρια.

Το ρολόι λειτουργεί με τον αυτόματο Caliber 82100, παραγωγής in-house, ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 22 λίθους και προσφέρει power reserve 60 ωρών. Κατασκευασμένη από ατσάλι, η κάσα έχει διάμετρο 43mm και πάχος 13,6mm, ενώ φέρει κρύσταλλο ζαφειριού μπροστά και πίσω. Το καντράν έρχεται σε μπλε ή μαύρο χρώμα, με ευρείς επιροδιωμένους δείκτες. Αδιάβροχο ως τα 100μ., το ρολόι διαθέτει σύστημα quick-change, που επιτρέπει στον χρήστη να αλλάζει εύκολα και γρήγορα το λουράκι, επιλέγοντας από μια γκάμα αξεσουάρ που περιλαμβάνουν λουράκια από calfskin και rubber σε ελκυστικά χρώματα, αλλά και το νέο αρρενωπό μπρασελέ της IWC από ατσάλι.

Περισσότερες πληροφορίες για την IWC εδώ. 

More Stories
De Bethune x HG Timepiece: Μια τολμηρή συνεργασία