Η De Bethune στηρίζεο τον Tommy Paul

Την πρώτη μέρα του πρωταθλήματος τένις, η De Bethune ανακοινώνει την αμέριστη υποστήριξή της στον Αμερικανό τενίστα Tommy Paul, μια ανερχόμενη προσωπικότητα στον ανταγωνιστικό κόσμο του τένις.

Φημισμένη για την εξαιρετική δεξιοτεχνία και τη δέσμευσή της στην αριστεία, η ελβετική manufacture είναι περήφανη που υποστηρίζει τον Αμερικανό τενίστα στο πιο διάσημο και παλαιότερο τουρνουά τένις στον κόσμο.


Φημισμένος τόσο για το επιθετικό του παιχνίδι όσο και για τη γρήγορη σκέψη του, ο Tommy Paul κατατάσσεται 17ος στον κόσμο, έχοντας μπει στην πρώτη 20άδα στις αρχές του 2023 μετά την εντυπωσιακή του πρόκριση στον πρώτο του ημιτελικό Grand Slam και τον πρώτο του Τελικός ATP 500.


Σε ηλικία μόλις 26 ετών, ο νεαρός τενίστας έχει μια πολλά υποσχόμενη καριέρα μπροστά του έχει ένα σταθερό και ισχυρό σερβίς, φτάνοντας συχνά ταχύτητες που ξεπερνούν τα 120 μίλια/ώρα. Εκτός από τη δύναμή του, τα γρήγορα πόδια του και η ικανότητά του να παίζει σε όλους τους τύπους επιφανειών σημαίνουν ότι η ακριβής τεχνική του είναι εξαιρετικά προσαρμοστική.

Η σχέση μεταξύ De Bethune και Tommy Paul υπογραμμίζει επίσης τη συνεχή δέσμευση της μάρκας στο τένις ως ένα κομψό, δυναμικό και απαιτητικό άθλημα. Η De Bethune είναι περήφανη που συνεργάζεται με κορυφαίους αθλητές που ξεπερνούν συνεχώς τα όρια και εμπνέουν άλλους τενίστες και λάτρεις να φτάσουν σε νέα ύψη.

Ο ίδιος είναι δεινός λάτρης του ρολογιού, και αντικατοπτρίζει τις αξίες της ακρίβειας και της προσαρμοστικότητας που αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας της De Bethune σε κάθε μηχανισμό που δημιουργεί.

More Stories
Έκθεση έργων e-ζωγραφικής στη Μύκονο