Μια pop up μπουτίκ από την Charles Zuber

H Charles Zuber ανοίγει μια ακόμα pop up μπουτίκ, συτή τη φορά στην καρδιά της Γενεύης

Μετά τα εγκαίνια της μπουτίκ του Άμπου Ντάμπι στο Yas Mall τον Μάιο, ήρθε η σειρά της Γενεύης να καλωσορίσει τις δημιουργίες της Charles Zuber. Η μάρκα άνοιξε ένα pop-up κατάστημα στον κεντρικό όροφο του αριστοκρατικού ξενοδοχείου Beau-Rivage, στο Quai du Mont-Blanc δίπλα στη λίμνη της Γενεύης.

Στην καρδιά της πρωτεύουσας της ωρολογοποιίας, η νέα boutique είναι βέβαιο ότι θα αιχμαλωτίσει τους λάτρεις και τους γνώστες των πολυτελών τεχνών με την προσφορά εξαιρετικών ρολογιών και κοσμημάτων για μια περιορισμένη περίοδο δύο μηνών. Η μπουτίκα θα βοηθήσει την Charles Zuber να μετρήσει την απορρόφηση στην εγχώρια αγορά και να αξιοποιήσει τον εποχιακό ενθουσιασμό της απαιτητικής πελατείας του ξενοδοχείου 5 αστέρων.

Στη μπουτίκ Charles Zuber θα παρουσιαστεί επίσης μια επιμελημένη επιλογή κοσμημάτων από τη νέα συλλογή Mini Pomander, ειδικά προσαρμοσμένη στις καλοκαιρινές διαθέσεις.  Το Beau-Rivage Hotel Geneva, γνωστό για τη δέσμευσή του στην εξαιρετική εξυπηρέτηση σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, λειτουργεί ως το τέλειο σκηνικό για το αναδυόμενο κατάστημα Charles Zuber.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να αφεθούν στον κόσμο της ελβετικής πολυτέλειας, με μια πρόσθετη πινελιά κομψότητας και στυλ από τη λάμψη των δημιουργιών του Charles Zuber.

More Stories
Suunto DX για υποβρύχιες αποστολές