Γνωρίστε το Time to Race της Louis Moinet

To νέο Green Racing μοντέλο Time to Race της μάρκας κλέβει τις εντυπώσεις, και βρίσκεται υποψήφιο στην κατηγορία Chronograph του Grand Prix d’Horlogerie de Genève

Η σειρά TIME TO RACE δεν αποτελείται από Limited edition εκδόσεις, αλλά από μοναδικές δημιουργίες εμπνευσμένες από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το μοντέλο Racing Green είναι ανάμεσα στους φιναλίστ στα βραβεία GPHG στην κατηγορία Chronograph, που θα βραβεύσει τον καλύτερο χρονογράφο του 2022.

Ακολουθώντας την τάση της εποχής, η μάρκα δίνει έμφαση στην προσωποποίηση. Για αυτή τη συλλογή οι συλλέκτες θα μπορούν να εξατομικεύσουν το μοντέλο τους επιλέγοντας έναν μονοψήφιο ή διψήφιο «τυχερό αριθμό» που θα εμφανίζεται στο υποκαντράν στο έξι, μαζί με αποκλειστικό συνδυασμό χρωμάτων: Racing Green, Rosso Corsa, ή γαλλικό μπλε. Η Louis Moinet εγγυάται ότι κάθε συνδυασμός αριθμού/χρωμάτων θα γίνει μόνο μία φορά, διασφαλίζοντας ότι κάθε ρολόι παραμένει μοναδικό για τον κάτοχό του. Το υποκαντράν που βρίσκεται ο αριθμός κατασκευάζεται από neoralithe, υλικό ιδιαίτερα ανθεκτικό, που προσδίδει ένταση χρώματος.

Κάτω από το θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού, βρίσκεται ο αυτόματος μηχανισμός που εξοπλίζει το μοντέλο, απόλυτα ορατός από τον χρήστη. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του θολωτού κρυστάλλου ανάπτυξη διήρκησε δύο χρόνια καθώς οι τεχνίτες της Louis Moinet ήθελαν το κρύσταλλο να λαμβάνει και τον χώρο της μισής κάσας. Το ταχύμετρο ξεχωρίζει για το ζωηρό κίτρινο τέταρτο πάνω δεξιά, κατασκευασμένο επίσης από neoralithe, και με επίστρωση Super-LumiNova για καλύτερη αναγνωσιμότητα σε συνθήκες αγώνα. Ο μηχανισμός χρονογράφου λειτουργεί με ένα μόνο μπουτόν στο 2.

Η κάσα είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο grade 5 και ζυγίζει μόλις 18 gr. To σχήμα της είναι εργονομικά σχεδιασμένο με γνώμονα την άνεση, ενώ το εντυπωσιακό πράσινο λουράκι από rubber ρέει απρόσκοπτα από τη κάσα, επιβεβαιώνοντας τον σπορ χαρακτήρα του ρολογιού και διασφαλίζοντας ότι αυτό το εντυπωσιακό κομμάτι θα παραμείνει αγαπημένο για τα επόμενα χρόνια.

 

More Stories
O Eddie Redmayne επισκέπτεται την Omega