Η Hublot γιορτάζει το άνοιγμα της δεύτερης boutique στην Μαδρίτη

Με μια πριβέ εκδήλωση, παρουσία του CEO της μάρκας Ricardo Guadalupe, η Hublot γιόρτασε το άνοιγμα της δεύτερης Boutique της στην Μαδρίτη

Η δεύτερη μπουτίκ της Hublot στη Μαδρίτη άνοιξε τις πόρτες της για πρώτη φορά την προηγούμενη εβδομάδα υπό την επίβλεψη του μακροχρόνιου συνεργάτη της μάρκας, Rabat. Η  παραδοσιακή κοπή της κορδέλας πραγματοποιήθηκε από τον Ricardo Guadalupe, Διευθύνων Σύμβουλο της Hublot, μαζί με τη βραβευμένη παίκτρια ποδοσφαίρου Alexia Putellas, τον πρώην ποδοσφαιριστή Luis Figo και τον Lior Suchard, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο αποκλειστικό event με την ιδιότητά τους ως φίλοι της μάρκας.

Η boutique βρίσκεται στο Golden Mile της Μαδρίτης στην οδό Calle Serrano 30, σε ένα από τα παλαιότερα, πιο εμβληματικά κτίρια της περιοχής.

Ο χώρος συνδυάζει υλικά όπως καθρέφτες, γυαλί, δέρμα Alcantara, ξύλο και μεταλλικά στοιχεία, που αντανακλούν τη δυναμική ενέργεια της πόλης. Όπως και στις υπόλοιπες μπουτίκ της μάρκας στο κόσμο, ποικιλία από έργα τέχνης κοσμούν τους τοίχους της, αφιερωμένα στο Pop Art και εμπνευσμένα από εμβληματικά κομμάτια των συλλογών της Hublot.

More Stories
Ο νέος ambassador της Piaget