Τα άκρως θηλυκά Riviera από την Baume & Mercier

Αξιόπιστα, ανεπιτήδευτα κομψά, κλασικά και συγχρόνως απόλυτα σύγχρονα, τέσσερα νέα μοντέλα Riviera γοητεύουν το γυναικείο κοινό με νέους συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων.

Ιδανικά για λεπτούς καρπούς, τα δύο από αυτά έχουν κάσες από ατσάλι διαμέτρου 33mm, οι οποίες φέρουν τη signature δωδεκάγωνη στεφάνη της σειράς, στερεωμένη με τέσσερις ορατές βίδες. Διακοσμημένα με κυματιστό μοτίβο, που ανακαλεί τη συνάντηση βουνού και θάλασσας στη γαλλική Ριβιέρα, τα καντράν έρχονται σε σατινέ ροζ χρώμα ή ιριδίζον mother of pearl. Τα ρολόγια αυτά λειτουργούν με αυτόματους μηχανισμούς ελβετικής κατασκευής και φορούν τρίσειρο μπρασελέ από ατσάλι με γυαλισμένο και σατινέ φινίρισμα. Δύο ακόμη μοντέλα, έρχονται με κάσα από ατσάλι διαμέτρου 36mm.

Το πρώτο είναι η θηλυκή εκδοχή του ανδρικού Riviera Automatic, η οποία λειτουργεί με αυτόματο μηχανισμό και συνδυάζει στεφάνη από τιτάνιο και ανθρακί καντράν με επίχρυσες λεπτομέρειες (δακτύλιο, δείκτες και ενδείξεις). Το δεύτερο λειτουργεί με μηχανισμό quartz και έχει καντράν από λευκό mother of pearl, το οποίο πλαισιώνεται από στεφάνη διακοσμημένη με 44 διαμάντια τοποθετημένα σύμφωνα με την τεχνική snow-setting. Τα δύο ρολόγια φορούν και αυτά μπρασελέ από ατσάλι. Όλα διαθέτουν σύστημα Fast Strap, που σας επιτρέπει να εναλλάσσετε, χωρίς εργαλεία, μπρασελέ και λουράκια από rubber σε πλούσια γκάμα χρωμάτων: μαύρο, μπλε, πράσινο, γαλάζιο, λευκό και μοβ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Chronoflam

More Stories
Breitling Super Avenger Military Limited Series