Ημέρα της Μητέρας 2022: Bulova

Γιορτάστε την Ημέρα της Μητέρας, προσφέροντάς της ένα από τα εμβληματικά μοντέλα της Bulova

Με την γιορτή της Μητέρας να είναι προ των πυλών, η έμπειρη ομάδα του Chronos Plus σπεύδει να σας λύσει τα χέρια, προτείνοντας εξαιρετικές επιλογές για να δωρίσετε στη πιο σημαντική γυναίκα της ζωής σας. Βρείτε τις όλες εδώ.

Η Bulova αναγνωρίζει την αξία της μητέρας και σας προσκαλεί να την δωρίσετε ένα από τα εμβληματικά της μοντέλα στη φετινή Ημέρα της Μητέρας, στις 8 Μαίου 2022.

Sutton

Στολισμένα με διαμάντια ή κρύσταλλα κοπής Brilliant, τα ρολόγια της μάρκας αντικατοπτρίζουν τη λάμψη που πηγάζει μέσα από κάθε δυνατή γυναίκα, πόσο μάλλον μια μαμά.

Phantom Crystal 98L263 

Για αυτή τη ξεχωριστή ημέρα προτείνει το δίχρωμο Sutton, με open heart καντράν από mother of pearl, το λαμπερό Phantom Crystal 98L263, το οποίο συνδυάζει τους τόνους του κίτρινου χρυσού με το full pave, και το Phantom Crystal 96L290 σε ασημί χρώμα, με έντονο μπλε καντράν και κρύσταλλα κοπής baguette στη στεφάνη.

Phantom Crystal 96L290

Ένα ρολόι μετράει το χρόνο και σηματοδοτεί τις σημαντικές στιγμές. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη προσωπικότητα της δικής σας μητέρας.

Περισσότερα για τη μάρκα εδώ.

 

More Stories
Vacheron Constantin Harmony Collection