Το αεροδρόμιο του μέλλοντος από την Amadeus

Η Amadeus λανσάρει νέα πλατφόρμα για το αεροδρόμιο του μέλλοντος, η οποία είναι βασισμένη στο Cloud, και θα εξοικονομήσει κόστη και χώρο στα αεροδρόμια καταργώντας την εξάρτηση από τις επιτόπιες υποδομές

Πρόκειται για μία πλατφόρμα προσαρμόσιμη στο μέγεθος οποιουδήποτε αεροδρομίου, αεροπορικής εταιρίας και εταιρίας υπηρεσιών εδάφους, ενώ η ταξιδιωτική εμπειρία θα αναβαθμιστεί στα αεροδρόμια με την εξάλειψη των ουρών αναμονής και του εκνευρισμού. Τέλος, η πλατφόρμα επιτρέπει στα αεροδρόμια να είναι πιο ευέλικτα και να ανταποκρίνονται ταχύτερα σε ασυνήθεις λειτουργίες οποιασδήποτε προέλευσης.

Το Amadeus Airport Common Use Service (ACUS) θα επιτρέψει στα αεροδρόμια να απαλλαγούν από τα δαπανηρά επιτόπια συστήματα, μειώνοντας τα λειτουργικά τους έξοδα και ελαχιστοποιώντας τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Επιπλέον, θα βελτιώσουν την ευελιξία και την ικανότητά τους να ανταποκρίνονται σε απρόβλεπτες καταστάσεις, όπως οι καιρικές ανωμαλίες και οι περιπτώσεις κυκλοφοριακής αιχμής. Οι αεροπορικές εταιρίες επίσης θα μπορούν να μειώσουν τα κόστη τους χάρη στην κεντρική σύνδεσή τους με τα αεροδρόμια και την απλοποιημένη επεξεργασία των επιβατών. Με τον εκσυγχρονισμό αυτών των λειτουργιών, οι επιβάτες θα έχουν όφελος τη γρήγορη και απρόσκοπτη εμπειρία στο αεροδρόμιο. 

More Stories
O νέος CEO της Perrelet