H νέα καινοτομία της Ulysse Nardin

To Ulysse Nardin Stranger είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα μουσικά ρολόγια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, ικανοποιώντας πολύ υψηλά τεχνικά standards. 

Για να καταλάβετε ακριβώς πόσο υψηλά είναι τα Standards αυτά, αρκεί να σας πούμε ότι το ρολόι μιμείται ένα μουσικό κουτί, παίζοντας τους ήχους του “Strangers In The Night” κάθε ώρα, ή κάθε φορά που το θέλει ο ιδιοκτήτης του. Αυτό έχει γίνει εφικτό με τη βοήθεια του συνεργάτη της Ulysse Nardin και μουσικού, Dieter Meier. Το ρολόι θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό 99 κομματιών.

 Στο εσωτερικό του ρολογιού υπάρχει ο μηχανισμός UN-690, ο οποίος είναι μηχανικός και έχει αυτόματο κούρδισμα, ενώ για τη ρύθμιση της ώρας αρκεί να πατήσει κανείς ένα poussoir και όχι να βγάλει την κορώνα όπως γίνεται συνήθως. Με την κορώνα στο 10 γίνονται πολλές ρυθμίσεις, όπως οι διορθώσεις της ώρας, το άκουσμα της μελωδίας και άλλες.  

Ο μηχανισμός του έχει 64 λίθους, έχει power reserve 48 ώρες, υποστηρίζει ώρες, λεπτά, ημερομηνία και δευτερόλεπτα, σε μία κάσα από ροζ χρυσό 18 Καρατίων, διαμέτρου 45 mm. Στο καντράν του μπορεί να δει κανείς την ημερομηνία και τα δευτερόλεπτα στο 6, καθώς και τον περιστρεφόμενο μηχανισμό του μουσικού κουτιού με τις δέκα λεπίδες. Το ρολόι φορά δερμάτινο λουράκι. 

More Stories
Κερδίστε ένα γυναικείο ρολόι της Morgan