Η Chiara Ferragni είναι η νέα Global Ambassador της Hublot

Η διάσημη blogger και  το απόλυτο fashion icon της εποχής μας, η Chiara Ferragni, γίνεται η νέα Global Ambassador και το πρόσωπο της νέας παγκόσμιας καμπάνιας της Hublot.

Για να προσδιορίσει κάποιος τη φύση αυτής της γυναίκας, μιας επονομαζόμενης influencer, θα πρέπει να καταλάβει ότι αυτός ο νέος όρος που ακούγεται τόσο πολύ την τελευταία δεκαετία, είναι πολύ “λίγος” για να περιγράψει όλα ταλέντα της. Ως επαγγελματίας influencer και επιχειρηματικό δαιμόνιο, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών, η Chiara ενσαρκώνει αυτή τη στάση ζωής που λέει «μπορώ να το κάνω» που όλοι σήμερα βρίσκουν τόσο εμπνευσμένη. Δώδεκα χρόνια μετά την έναρξη του theblondesalad.com, η Chiara Ferragni κατάφερε να γράψει μια απίστευτη ιστορία επιτυχίας. Αρκεί μόνο να σκεφτεί κάποιος ότι όταν ξεκίνησε, το Instagram δεν υπήρχε καν και το blogging ήταν ακόμη στα σπάργανα. Η Chiara χρειάστηκε μόνο λίγους μήνες για να μετατρέψει ένα χόμπι σε επιχείρηση, προσελκύοντας την προσοχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του κόσμου της μόδας και τοποθετώντας το όνομά της δίπλα στις μεγαλύτερες μάρκες πολυτελείας.

Δημιούργησε μόνη της μια δουλειά για τον εαυτό της, ακολούθησε το ένστικτό της, επιβεβαίωσε την επιλογή της να μοιραστεί και να μιλήσει για τη ζωή της. Τιμημένη αρκετές φορές από το Forbes, η καριέρα της έχει εμπνεύσει ακόμη και μια μελέτη από το διάσημο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, η οποία προσπάθησε να περιγράψει και να κατανοήσει την επιτυχία της. Μέσω της δράσης της έχει αποδειχθεί και η μεγάλη της αγάπη για το Διαδίκτυο αλλά και η πεποίθησή της πως αυτό αποτελεί τη νέα δύναμη της σύγχρονης εποχής. Τον περασμένο Απρίλιο, η ισπανική Vogue, γοητευμένη από την ομορφιά και την σπιρτάδα της ξανθιάς Ιταλίδας, τη φωτογράφισε και την έκανε την πρώτη fashion blogger σε εξώφυλλο της Vogue. Όσο για την μητέρα της, η οποία εργαζόταν στον οίκο Blumarine, αυτή ήταν μια στιγμή που θα την κάνει για πάντα περήφανη για την καριέρα της κόρης της.

Συντονισμένη με την εποχή της, η Chiara αφήνει το στίγμα της στον κόσμο. Πιστεύει αποφασιστικά στα όνειρά της. Μπορεί να είναι ονειροπόλος, αλλά ταυτόχρονα είναι γερά ριζωμένη στη γη της και στις ρίζες της. Αντλεί τη δύναμή της από τη σταθερότητα της οικογένειάς της, των γονιών της και των δύο αδερφών της. Δεν αισθάνθηκε ποτέ ξεχωριστή, ούτε ότι έχει κάποιο ιδιαίτερο στυλ, πράγμα με το οποίο διαφωνούν όλοι όσοι την αντικρίζουν. Από σήμερα, η Chiara εντάσσεται στην οικογένεια της Hublot παρέα με πολλές θρυλικές προσωπικότητες, όπως ο θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ, ο κορυφαίος Novak Djokovic, Νο 1 στον κόσμο του τένις, οι πρωταθλητές στίβου Dina Asher-Smith και Usain Bolt και τρεις σεφ Michelin, και η Clare Smyth, σεφ με 3 αστέρια Michelin.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ. 

 

More Stories
Νέα χρωματιστά λουράκια χαρίζουν λάμψη στα Hublot Big Bang One Click