H επιστροφή του Night Diver της TAG Heuer

Η TAG Heuer προσθέτει καινούργια μέλη στην οικογένεια των πολυτελών  καταδυτικών ρολογιών Aquaracer Professional 300, αναβιώνοντας ένα εμβληματικό μοντέλο, και καλώντας όσους το φορέσουν να ξεπεράσουν τα όριά τους.

Μετά το λανσάρισμα της συλλογής Aquaracer Professional 300 κατά τη διάρκεια της έκθεσης Watches and Wonders στη Γενεύη τον Απρίλιο, η TAG Heuer ανακοίνωσε σήμερα τρεις νέες προσθήκες στην οικογένεια αυτή, συμπεριλαμβανομένης της ενσάρκωσης ενός εμβληματικού ρολογιού το Aquaracer Professional 300 Night Diver.

Οι φανς της TAG Heuer θα αναγνωρίσουν το όνομα  “Night Diver”, που πρωτοπαρουσιάστηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’80, αγαπήθηκε από τους δραστήριους και με αίσθηση του στυλ φίλους των ρολογιών, που εξερευνούσαν τη φύση ξεπερνώντας τα όριά τους και έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή σπορ ρολόγια της εποχής του.

Η σημερινή συλλογή  Aquaracer Professional 300 συνεχίζει  αυτή την ιστορία. Οι ομάδες σχεδιασμού, μηχανισμών και παράδοσης της TAG Heuer συνεργάστηκαν για να παρουσιάσουν μια πιστή συνέχεια του πολυαγαπημένου μοντέλου, διατηρώντας και βελτιώνοντας χαρακτηριστικές λεπτομέρειες, όπως τη διάσημη, 12πλευρη στεφάνη και τις οριζόντιες εγχαράξεις στο καντράν, για να δημιουργήσουν ένα εκλεπτυσμένο μοντέρνο ρολόι που θα γίνει και αυτό ένα νέο κλασικό μοντέλο του μέλλοντος.

Τρία νέα μοντέλα προστίθενται στη συλλογή Aquaracer Professional 300, έρχονται με κάσα από ατσάλι, διαμέτρου 43 χιλιοστών, λουρί από καουτσούκ, ενώ είναι εξοπλισμένα με την πρωτοποριακή, πτυσσόμενη πόρπη για άμεση ρύθμιση του μεγέθους του μπρασελέ. Το μοντέλο που ξεχωρίζει είναι το Night Diver, με μαύρη επίστρωση DLC, ένα φινίρισμα υψηλών προδιαγραφών  που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις πιο ακραίες συνθήκες. Τα στοιχεία στη στεφάνη είναι κατασκευασμένα από μαύρο κεραμικό υψηλής ανθεκτικότητας.

Το σήμα κατατεθέν του Night Diver είναι το φωσφορίζον καντράν του, επικαλυμμένο με πράσινο Super- LumiNova® ώστε να φωτίζει εντυπωσιακά στο σκοτάδι. Για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής ευκρίνειας ακόμη και στις πιο σκοτεινές συνθήκες το ρολόι έχει μπλε φωσφορίζοντες δείκτες λεπτών και δευτερολέπτων, ώστε να κάνουν αντίθεση με το πράσινο του καντράν. Ο δείκτης της ώρας και οι οκτάγωνες ενδείξεις στο 12, 3, 6 και 9 είναι φωσφορίζουσες σε πράσινο χρώμα. Μπλε και φωσφορίζον είναι και το τρίγωνο πάνω στη στεφάνη, που είναι ένα πολύ σημαντικό βοήθημα στην ανάγνωση της ώρας για τους δύτες.

Οι λεπτομέρειες δεν σταματούν εκεί. Όπως όλη η σειρά Aquaeracer, έτσι και τα τρία καινούργια διαθέτουν περιστρεφόμενη στεφάνη, βιδωτή κορώνα, στεγανότητα στα 300μ. βάθος φωσφορίζοντα στοιχεία, κρύσταλλο που  χαράσσεται εξαιρετικά δύσκολα και διπλό κούμπωμα ασφαλείας. Οι λεπτομέρειες δεν σταματούν εκεί. Όπως όλη η σειρά Aquaracer, έτσι και τα τρία καινούργια  μοντέλα, διαθέτουν περιστρεφόμενη στεφάνη, βιδωτή κορώνα, στεγανότητα στα 300μ. βάθος, φωσφορίζοντα στοιχεία, κρύσταλλο που  χαράσσεται εξαιρετικά δύσκολα και διπλό κούμπωμα ασφαλείας. Στα νέα  Aquaracer Professional 300 το λουρί από καουτσούκ θα  μπορεί  να προσαρμοστεί  στο μέγεθος του καρπού, σε εξουσιοδοτημένα καταστήματα, ως μέρος της διαδικασίας fitting του ρολογιού ώστε να φορεθεί  είτε πάνω από στολή δύτη, είτε σε οποιοδήποτε άλλο περιβάλλον.

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer εδώ. 

 

More Stories
Πόσο κοστίζει η συντήρηση των βασιλικών ρολογιών στην Αγγλία;