Ένα smartwatch διαφορετικό από όλα τα άλλα

Το Hyetis Crossbow είναι ένα ρολόι που ξεχωρίζει από ο,τιδήποτε άλλο έχει κυκλοφορήσει. Πρόκειται για ένα μηχανικό ρολόι χειρός με μία κάμερα 41 Megapixels.

Ο μηχανισμός είναι ελβετικός, είναι μηχανικός και έχει χειροκίνητο κούρδισμα, αλλά εκτός από αυτό μπορεί να τραβά και φωτογραφίες πολύ υψηλής ανάλυσης. Ταυτόχρονα είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από χρήσιμους αισθητήρες, όπως ειναι το αλτίμετρο, το θερμόμετρο, το βαρόμετρο, ενώ έχει μέχρι και μικρόφωνο.

Η κάσα του είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο, έχει διάμετρο 46 mm και το κρύσταλλο είναι από ζαφείρι. Στο πάνω μέρος της κάσας είναι ο φακός της κάμερας και στο 6 υπάρχει η κλασική κορώνα. Μία ακόμα καινοτομία αυτού του ρολογιού βρίσκεται στο καντράν του, το οποίο είναι ουσιαστικά μία οθόνη προβολής πλήθους πληροφοριών για τον καιρό, τα emails και άλλα πολλά. Έχουμε να κάνουμε δηλαδή με ένα smartwatch που μπορεί να συνδεθεί κανονικά με το smartphone σας.

Το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 250 μέτρα βάθος, ενώ εύλογο είναι ότι η κάμερά του λειτουργεί και κάτω από το νερό, επομένως μπορείτε να τραβάτε βίντεο από τις υποβρύχιες περιπέτειές σας. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το μοναδικό ρολόι κάνοντας κλικεδώ, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της προ-παραγωγής.

More Stories
Τα ανανεωμένα Navitimer της Breitling