Το απόλυτο κουτί κουρδίσματος από τη Wolf

Κατοχυρωμένη τεχνολογία, διαχρονικός σχεδιασμός και δέρμα vegan κορυφαίας ποιότητας σ’ ένα αντικείμενο ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του ρολογιού.

 

Σε κλασική απόχρωση British racing green, το εικονιζόμενο κουτί της Wolf διαθέτει περιλαμβάνει μία θέση κουρδίσματος, δύο θέσεις φύλαξης ρολογιών και μία ακόμη ανοιχτή θέση για μικρότερα αντικείμενα. Φυσικά, ενσωματώνει την αποκλειστική τεχνολογία της Wolf, που επιτρέπει την ακριβή μέτρηση αριθμού περιστροφών, έτσι ώστε τα ρολόγια σας να κουρδίζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή τους. Επιπλέον, το ρολόι σας «κλειδώνει» με ασφάλεια στη μανσέτα περιστροφής που, χάρη στον αφρό χαμηλής πυκνότητας, δεν ασκεί πίεση στο μπρασελέ, όποιο κι αν είναι το μέγεθός του.

Το μοναδικό British Racing Green Single Watch Winder with Storage προσφέρει μια σειρά ρυθμίσεων που σας επιτρέπει να επιλέξετε τον αριθμό περιστροφών ανά ημέρα, την κατεύθυνση περιστροφής, το επιθυμητό power reserve κ.ά. Φυσικά, είναι ένα χειροποίητο προϊόν, κατασκευασμένο με γνώμονα την αισθητική, την υψηλή λειτουργικότητα και τη μακροζωία. Συνοδεύεται από εγγύηση 2 ετών.

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Instagram για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, όπου ένας τυχερός θα κερδίσει το εικονιζόμενο κουτί κουρδίσματος.

Αντιπρόσωπος: DGK Trading

 

More Stories
To πρώτο μοντέλο της εταιρείας 4Ν