BULGARI X DUCATI: Το νέο κεφάλαιο στη συνεργασία τους

Το Bulgari x Ducati είναι μια συνάντηση δύο ιταλικών μαρκών, κορυφαίων στον τομέα της μηχανικής. Μια κοινή αναζήτηση απόδοσης, σχεδίασης και τεχνολογίας αιχμής, σε συνδυασμό με ένα εκλεπτυσμένο, μοντέρνο στυλ που μπορεί κανείς να το αναγνωρίσει με την πρώτη ματιά.

Η Βulgari και η Ducati ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια νέα συνεργασία, η οποία αντλεί έμπνευση από μια κοινή επιδίωξη καινοτομίας, αναδεικνύει την ιστορική τεχνογνωσία, την αισθητική ευαισθησία και τα εξαιρετικά επίπεδα αριστείας στους αντίστοιχους τομείς τους. Κατασκευασμένο από αλουμίνιο, τιτάνιο και καουτσούκ, το Bulgari Aluminium Chronograph Ducati Special Edition είναι ένας τέλειος συνδυασμός μαεστρίας, δύναμης και πάθους.

Αυτός ο κομψός χρονογράφος διαμέτρου 40 mm είναι αδιάβροχος στα 100 μέτρα και διαθέτει ένα εντυπωσιακό κόκκινο καντράν Ducati με τρία σπορ υποκαντράν και ένδειξη ημερομηνίας ανάμεσα στο 4 και το 5. Οι ενδείξεις 10, 11 και 12 αποτείνουν φόρο τιμής στα εμβληματικά ταμπλό μοτοσικλετών της Ducati. Στην καρδιά του χτυπά ο αυτόματος μηχανισμός BVL 130, ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις ανά ώρα, και εξασφαλίζει ακρίβεια δέκατου του δευτερολέπτου. Προσφέρει power reserve 42 ωρών.

Συνδυάζεται με μαύρο λουράκι από rubber, Με τη χαρακτηριστική σπορ εμφάνιση της Bulgari. Το μοντέλο διατίθεται σε συλλεκτικό κουτί από αλουμίνιο και καουτσούκ που φέρει τις υπογραφές DUCATI και BVLGARI,, ενώ είναι διαθέσιμο σε περιορισμένη έκδοση 1.000 κομματιών.

Περισσότερα εδώ.

More Stories
Ένα νέο smartwatch ψάχνει χρηματοδότηση