Το Crazy Hours γιορτάζει τα 30α στου γενέθλια

Franck Muller

Το καντράν του εμβληματικού Crazy Hours ανασχεδιάζεται, σε ένα επετειακό μοντέλο που γιορτάζει τη 30ή επέτειο του Complication

Η Franck Muller γιορτάζει τα 30α γενέθλια του εμβληματικού Crazy Hours, και παρουσιάζει ένα επετειακό μοντέλο, το Crazy Hours 30th.  Το ρολόι συνδυάζει τους περίφημους αριθμούς της complication στο καντράν με την κυρτή κάσα Cintrée Curvex™, την πιο χαρακτηριστική της μάρκας.


Το Crazy Hours, είναι ένα ρολόι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.  Η ασυνήθιστη σειρά των αριθμών των ενδείξεων προκαλεί τη περιέργεια του χρήστη, ενώ η ώρα διαβάζεται με τη βοήθεια του ειδικά σχεδιασμένου μηχανισμού, που επιτρέπει στον ωροδείκτη να μεταπηδά από τη μια ώρα στην άλλη με τη σωστή σειρά. Έτσι, για να διαβάσετε την ώρα, κρατάτε τον αριθμό που υποδεικνύεται από τον ωροδείκτη, ενώ ο δείκτης λεπτών ακολουθεί τον παραδοσιακό κύκλο των 60 λεπτών.


Το Crazy Hours 30th Anniversary παρουσιάζει ένα νέο επανασχεδιασμένο καντράν με τις ενδείξεις της ώρας να έχουν τοποθετηθεί off-center, ενώ το φόντο έχει διακοσμηθεί με ανάγλυφο guilloché. Η επέτειος σηματοδοτείται με το νούμερο 30, μέρος του 3 και του 10, το οποίο έχει σεταριστεί με 20 διαμάντια κοπής brilliant.


Το μοντέλο διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη και τρεις χρωματικές εκδοχές: μπλε, μπορντό και λευκό σεταρισμένο με διαμάντια.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ 

More Stories
H Zenith χρονομέτρης του Spindrift