Το νέο Tudor Black Bay Chrono φοράει ροζ!

Μόλις ανέλαβε καθήκοντα Επίσημου Χρονομέτρη για την Inter Miami, η μάρκα παρουσίασε έναν χρονογράφο ασορτί με τη φανέλα της

 

Το γούρι που φοράει τώρα στα ματς της ομάδας του ο David Beckham είναι ο νέος χρονογράφος Black Bay με ροζ καντράν. Είναι ένα χρώμα που ο ίδιος επέλεξε για την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών της Inter Miami, της οποίας είναι πρόεδρος και συνιδιοκτήτης. Σε μαύρο χρώμα, τα υποκαντράν για τα 45 λεπτά του χρονογράφου και τα μικρά δευτερόλεπτα προσφέρουν το κατάλληλο κοντράστ, ενώ χαρακτηριστικός είναι ο ωροδείκτης σε σχήμα Snowflake.

Σε εξαιρετικά περιορισμένη παραγωγή, το ρολόι έχει κάσα από ατσάλι διαμέτρου 41mm, η οποία φέρει σταθερή στεφάνη με ένθετο από ανοδιωμένο αλουμίνιο όπου αναγράφεται η ταχυμετρική κλίμακα. Ο μηχανισμός που το εξοπλίζει είναι ο manufacture αυτόματος Caliber MT5813 με column wheel και κατακόρυφο συμπλέκτη, ο οποίος προσφέρει power reserve 70 ωρών. Φυσικά, συνοδεύεται με πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC, προσφέροντας ακρίβεια που ξεπερνά τα πρότυπα του ελβετικού ινστιτούτου.

Ρολόι που αντικατοπτρίζει το χαρούμενο πνεύμα της ηλιόλουστης Φλόριντα και θα φορεθεί όχι μόνο από τον πρεσβευτή της Tudor, David Beckham, αλλά και από τους superstars της Inter Miami, Lionel Messi, Gonzalo Higuain, Jordi Alba και Louis Suarez, το νέο Black Bay προσφέρει στεγανότητα ως τα 200μ., ενώ φοράει αρρενωπό μπρασελέ από ατσάλι.

Αντιπρόσωπος: Rolex SA

 

More Stories
Ο χρυσός δράκος της Jaeger-LeCoultre