Η U-Boat παρουσιάζει τρία Capsoil Doppiotempo

Η μάρκα συνδυάζει τη λειτουργία Dual Time και το “Oil Immersion” Concept σε μεγαλύτερη κάσα διαμέτρου 55 mm.

Tρία νέα Capsoil Doppiotempo λανσάρει η U-Boat, με ακόμα πιο έντονο εφέ 3D και η υψηλή λειτουργικότητα. Το 2009, ο Italo Fontana κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση με το τολμηρό U-1942 διαμέτρου 65 mm, και έγινε γνωστός ως ο δημιουργός του μεγαλύτερου ρολογιού που κατασκευάστηκε ποτέ. Από τότε, συνέχισε να τρέφει το πάθος του για τα υπερμεγέθη ρολόγια.

Τα νέα Capsoil Doppiotempo, συνδυάζουν την επιτυχημένη κληρονομιά των μοντέλων Capsoil και του Doppiotempo του 1938, το οποίο υποστηρίζει ένδειξη της ώρας σε δεύτερη χρονική ζώνη μέσα από μια εσωτερική περιστρεφόμενη στεφάνη, και την ιδέα “Oil Immersion”, με έναν σωλήνα γεμάτο με λάδι και μια φυσαλίδα αντιστάθμισης που κινείται ελεύθερα στο καντράν.

Η συλλογή περιλαμβάνει τρία νέα μοντέλα, με διπλές κορώνες στην αριστερή πλευρά, καθε μία για κάθε χρονική ζώνη, διαθέσιμα σε κάσα από ατσάλι ή και με επεξεργασία PVD σε μαύρο χρώμα. Το θολωτό κρύσταλλο από ζαφείρι, οι δείκτες και οι ενδείξεις στους ίδιους τόνους με τις εκδόσεις 45 mm προσθέτουν μια πινελιά φινέτσας. Οι τρεις εκδόσεις του 55mm Capsoil Dual Time διαθέτουν ένα πολύ σκούρο μαύρο καντράν, το ένα με μπεζ δείκτες και ενδείξεις και οι άλλες δύο με πράσινους και κόκκινους τόνους.

Στο πίσω μέρος της κάσας, υπάρχει ένα καινοτόμο σύστημα σφραγίσματος και ένα πατενταρισμένο κλείσιμο με βίδες για γρήγορη αντικατάσταση της μπαταρίας. Ένας κωδικός QR χαραγμένος με λέιζερ στο back παρέχει πρόσβαση σε μια αποκλειστική και συνεχώς ενημερωμένη ψηφιακή εμπειρία που προορίζεται για τους κατόχους αυτών των ρολογιών.

Τα ρολόγια ολοκληρώνονται με μαύρο δερμάτινο λουράκι ή μαύρο λουράκι από rubber.

Αντιπρόσωπος: Ora Kessaris

More Stories
Κερδίστε ένα γυναικείο ρολόι της Morgan