HOMO FABER FELLOWSHIP: Το πρώτο στάδιο ολοκληρώθηκε

Η Jaeger-LeCoultre και το Ίδρυμα Michelangelo ανακοίνωσαν την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της εναρκτήριας έκδοσης του Homo Faber Fellowship.

Το επτάμηνο πρόγραμμα ξεκίνησε στην Πορτογαλία τον Σεπτέμβριο με ένα masterclass για τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματικότητα, διάρκειας ενός μήνα, πιστοποιημένο από το ESSEC Business School. Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν στη Λισαβόνα, στο στούντιο της διάσημης Πορτογαλίδας σύγχρονης καλλιτέχνιδας Joana Vasconcelos, με διδάσκοντες 20 ζευγάρια από Master Artisans και ταλαντούχους απόφοιτους (Fellows). Η ESSEC παρουσίασε στους συμμετέχοντες ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, το οποίο αναφερόταν στο επιχειρηματικό όραμα, τις ηγετικές δεξιότητες, το ψηφιακό μάρκετινγκ και τον επιχειρηματικό σχεδιασμό – θέματα νέα για το κοινό των πρόσφατων αποφοίτων και βασικές γνώσεις για επίδοξους επαγγελματίες χειροτεχνίας.

Κατά τη διάρκεια του masterclass, η Jaeger-LeCoultre παρουσίασε μια μελέτη περίπτωσης σχεδιασμού σχετικά με το Art Deco και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Maison, Catherine Rénier, μαζί με τον Lionel Favre, Διευθυντή Σχεδιασμού Προϊόντων της Jaeger-LeCoultre, ταξίδεψαν στη Λισαβόνα για να συναντήσουν τους συμμετέχοντες και να ανταλλάξουν ιδέες μαζί τους.

 

More Stories
H Perrelet γιορτάζει τα 20 χρόνια του Double Rotor