Δύο νέες boutique για την Jacob & Co

Η Jacob & Co. ανοίγει μια νέα μπουτίκ στο Hong Kong, που βρίσκεται στο ξακουστό εμπορικό κέντρο Peninsula Arcade, και άλλη μια στη Νότιο Κορέα, στη Σεούλ

Η μάρκα συνεχίζει την στρατηγική της επέκταση σε νέες αγορές με δύο νέες μπουτίκ: στο Χονγκ Κονγκ και τη Νότια Κορέα.

Η μπουτίκ στο Χόνγκ Κόνγκ άνοιξε σε συνεργασία με την Cortina Watch, δημοφιλές εμπορικό κέντρο The Peninsula, σηματοδοτώντας το ένατο αυτόνομο σημείο πώλησης της Jacob & Co παγκοσμίως. Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός της μπουτίκ, διακοσμημένος σε μαύρο και λευκό με ασημί πινελιές, συμβαδίζει με τη κομψή αισθητική των μπουτίκ της μάρκας.

Οι προσωπικές πινελιές Art Deco του Jacob Arabo, Πρόεδρος, Ιδρυτής και Δημιουργικός Διευθυντής της Jacob & Co, αναβαθμίζουν περαιτέρω τον χώρο, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που προσκαλεί τους απαιτητικούς πελάτες να απολαύσουν την πολυτελή εμπειρία. Άνοιξε τις πόρτες της με ένα φαντασμαγορικό πάρτι με δημοφιλείς και εκλεκτούς καλεσμένους, και την κορδέλα έκοψε φυσικά ο ίδιος ο Jacob Arabo.

Στην καρδιά της φημισμένης περιοχής Gangnam, το πολυκατάστημα Hyundai, γνωστό και ως κατάστημα Hyundai Trade Center είναι ένας από τους μεγαλύτερους και κορυφαίους προορισμούς πολυτελών αγορών στη Σεούλ. Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Jacob Arabo, εγκαινίασε μια ακόμη μπουτίκ σε αυτήν την εξαιρετική τοποθεσία, στον δεύτερο όροφο του πολυτελούς εμπορικού κέντρου.

Αυτός ο όροφος είναι αφιερωμένος στις high end μάρκες, και μεταξύ άλλων συγκεντρώνει υψηλές μάρκες ωρολογοποιίας. Η μπουτίκ Jacob & Co., που άνοιξε σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία λιανικής Time Palace, θα αποτελέσει το επίκεντρο της τοπικής υψηλής ωρολογοποιίας και των εκλεκτών θαμώνων του εμπορικού κέντρου.

Σχεδιαστικά, η μπουτίκ ακολουθεί το χαρακτηριστικό στιλ που επιλέγει η μάρκα για όλα τα αποκλειστικά σημεία πώλησής της.

 

 

 

More Stories
Patek Philippe: 1/10th Second Monopusher Chronograph 5470P