Δύο νέες αποχρώσεις για το PRX 35mm Powermatic 80 της Tissot

H Tissot επεκντείνει την χρωματική της παλέτα για το PRX 35mm Powermatic 80 με δύο νέες αποχρώσεις, το γαλάζιο και το χρυσό

Τα νέα μοντέλα της συλλογής PRX είναι μια σύγχρονη ενσάρκωση της διαχρονικής κληρονομιάς της μάρκας, η οποία αντανακλά το ελεύθερο πνεύμα του τέλους της δεκαετίας του ’70. Έρχονται σε ιδιαίτερες αποχρώδεις του χρυσού και του γαλάζιου, σχεδιασμένες για να προσφέρουν ευελιξία, καθώς προσαρμόζονται στο σκηνικό ενός κομψού πάρτι σε ταράτσα ή στο δυναμικό ρυθμό ενός πολυσύχναστου δρόμου της πόλης.

Το PRX 35mm Powermatic 80 σε μπλε του πάγου και σε χρυσό είναι κάτι περισσότερο από μια απλή προσθήκη στη συλλογή. Είναι φτιαγμένα για όσους αγαπούν τη ζωή σε όλες τις διαφορετικές αποχρώσεις της. Με τη στιβαρή λειτουργικότητα και το τολμηρό στυλ τους, αυτά τα ρολόγια σας ενθαρρύνουν να αδράξετε τη στιγμή και να εκφράσετε τη μοναδική προσωπικότητά σας.

Έρχονται σε κάσα διαμέτρου 35mm από ατσάλι, ή και με επίστρωση PVD χρυσού χρώματος και ενσωματωμένο μπρασελέ. Εξοπλίζονται από τον αυτόματο μηχανισμό Powermatic 80, ο οποίος προσφέρει power reserve 80 ωρών, και υποστηρίζει λειτουργίες ώρας, λεπτών, δευτερολέπτων και ημερομηνίας, σε παράθυρο στο 3. Είναι αδιάβροχα στα 100 μέτρα.

Αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece

 

More Stories
Πώς φτιάχνεται ένα Tourbillon Perpetual Calendar