Ανδρικά καταδυτικά από τη Baume & Mercier

Φέτος η Baume & Mercier εστιάζει, γι’ ακόμη μια χρονιά, στο δημοφιλές Riviera της, που άλλωστε γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια του, και δημιουργεί δύο νέα καταδυτικά

Έκπληξη, ωστόσο, αποτελεί το νέο καταδυτικό μοντέλο της οικογένειας, το οποίο συνδυάζει ιδανικά το στιβαρό design με τις υψηλές τεχνικές επιδόσεις. Ο in-house Baumatic caliber που το εξοπλίζει προσφέρει γενναιόδωρο power reserve 5 ημερών, ακρίβεια με εύρος απόκλισης από -4 ως +6 δευτερόλεπτα/ημέρα και αντοχή σε μαγνητικά πεδία ως 1.500 Gauss. Το ρολόι έρχεται σε δύο εκδοχές, με καντράν από φιμέ κρύσταλλο ζαφειριού σε μπλε ή ανθρακί χρώμα, διακοσμημένο με το κυματιστό μοτίβο που χαρακτηρίζει τα ρολόγια της συλλογής Riviera και συμβολίζει τη θάλασσα της Κυανής Ακτής. Ασορτί με το κρύσταλλο, ο δευτερολεπτοδείκτης έρχεται σε μπλε ή μαύρο χρώμα, με το μονόγραμμα της μάρκας στη θέση του αντίβαρου, ενώ στην περίμετρο του καντράν διακρίνεται ο δίσκος της ημερομηνίας. Διαμέτρου 42mm, η δωδεκάγωνη κάσα φέρει καταδυτική στεφάνη με λακαρισμένο τμήμα (μπλε ή μαύρο) που σηματοδοτεί τα πρώτα 15 λεπτά της κατάδυσης.

Λακαρισμένες είναι και οι βαθμίδες της κλίμακας των λεπτών, ενώ οι κουκίδες και το τρίγωνο στο 12 είναι επικαλυμμένα με Super-LumiNova, όπως άλλωστε και οι δείκτες στο καντράν. Για ασφαλή χειρισμό, η μάρκα έχει προσθέσει στην καταδυτική στεφάνη έναν δακτύλιο από ανοδιωμένο αλουμίνιο με εγκοπές σε μπλε ή μαύρο χρώμα. Φυσικά, το πίσω μέρος της κάσας είναι ανοιχτό με κρύσταλλο ζαφειριού, από το οποίο μπορεί κανείς να εκτιμήσει το λεπτομερές φινίρισμα του μηχανισμού με κλασικά μοτίβα. Το ρολόι με το μπλε καντράν έρχεται με ενσωματωμένο λουράκι από rubber, ενώ το μοντέλο με το μαύρο καντράν φοράει ενσωματωμένο τρίσειρο μπρασελέ από ατσάλι, τα οποία ο χρήστης μπορεί να εναλλάσσει με ευκολία με λουράκια της επιλογής του. Στις πολλές αρετές του ρολογιού, προσθέστε την υψηλή στεγανότητα, ως τα 300 μέτρα.

Αντιπρόσωπος: Chronoflam

More Stories
Chinese New Year by Piaget