Η Vacheron Constantin συνεργάζεται με το κοσμηματοπωλείο Imanoglou

Στο κέντρο της Αθήνας, το κοσμηματοπωλείο Imanoglou είναι πλέον το αποκλειστικό σημείο πώλησης των ρολογιών του οίκου στην πρωτεύουσα

 

Ανήκοντας αξιοκρατικά στο Top5 των κορυφαίων οίκων ωρολογοποιίας, η Vacheron Constantin είναι η μάρκα με την οποία ονειρεύονται να συνεργαστούν οι κοσμηματοπώλες σε όλο τον κόσμο.

Επιλέγοντας με προσοχή τους συνεργάτες της, η ίδια έδωσε την ψήφο της στο κοσμηματοπωλείο Imanoglou, έναν κορυφαίο με τη σειρά του προορισμό για τους λάτρεις του επώνυμου κοσμήματος, της υψηλής ωρολογοποιίας, αλλά και του πολυτελούς homeware.

Με ιστορία που ξεπερνά τον μισό αιώνα, η οποία άρχισε με τον παππού της οικογένειας στην Κωνσταντινούπολη και συνεχίζεται σήμερα από τα παιδιά και τα εγγόνια του, ο οίκος Imanoglou είναι ένα από τα πιο γνωστά κοσμηματοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας.

Οι υπέρλαμπρες βιτρίνες του στον αριθμό 3 της οδού Σταδίου προσκαλούν τον επισκέπτη σ’ έναν χώρο με μοντέρνο σχεδιασμό σε μίνιμαλ γραμμές, όπου η πολυτέλεια συμβαδίζει με την απροσποίητη φιλοξενία και, φυσικά, τη γνώση.

Στον υπέροχο αυτό εσωτερικό, θα βρείτε ρολόγια και κοσμήματα διάσημων οίκων, αλλά και τις συλλογές κοσμημάτων Imanoglou.

Πλέον, φιλοξενεί αποκλειστικά τις δημιουργίες της Vacheron Constantin σε ειδικά διαμορφωμένο corner, που έλκει την προσοχή αμέσως μόλις περάσει κανείς την επιβλητική είσοδο του κοσμηματοπωλείου.

More Stories
H NΙΜΑΝΥ δημιουργεί τη σειρά ρολογιών NIMANY Club NFT