Χρωματιστά 25Η από την Gucci

Συνδυάζοντας την ιταλική αίσθηση του στυλ με την ελβετική τεχνογνωσία, ο οίκος καλωσορίζει στη σειρά 25Η τρία νέα αυτόματα μοντέλα που αποθεώνουν την τάση του ton-sur-ton.

Σε τρία τολμηρά χρώματα, μπλε, πράσινο και κόκκινο, τα ρολόγια έχουν λεπτές οκτάγωνες κάσες διαμέτρου 40mm από αλουμίνιο, με γραμμές εμπνευσμένες από τη σύγχρονη αρχιτεκτονική. Η εξαιρετικά απλή, λεία στεφάνη και η κρυμμένη κορώνα τονίζουν τη λεπτότητα της κάσας, η οποία φέρει κρύσταλλο ζαφειριού μπροστά και πίσω. Διακοσμημένο με ανάγλυφες, οριζόντιες ρίγες, το λιτό καντράν φέρει δείκτες και ενδείξεις σε σχήμα baton, καθώς και την επιγραφή «GG727.25.A»: είναι η ονομασία του αυτόματου μηχανισμού που εξοπλίζει το ρολόι, ο οποίος είναι ο πρώτος αποκλειστικός caliber της Gucci.

Κατασκευασμένος στο καντόνι του Neuchâtel, ανήκει στην κατηγορία του ultra-thin, με πάχος 3,7mm. Εκτελεί 21.600 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 24 λίθους και προσφέρει power reserve 60 ωρών, ενώ διαθέτει μικρορότορα χαραγμένο με το μονόγραμμα του οίκου Gucci. Το σύνολο συμπληρώνουν ιδανικά τα ματ λουράκια από δέρμα αλιγάτορα, σε χρώμα ασορτί με την κάσα και το καντράν. Η τιμή τους ξεκινά από  €8.700.

Αντιπρόσωπος: MC IKE

More Stories
Τα νέα προσιτά κοσμήματα MARIANNA LEMOS