Τα νέα προσιτά κοσμήματα MARIANNA LEMOS

Το ελληνικό brand κοσμημάτων Marianna Lemos παρουσιάζει μία πιο οικονομική σειρά κοσμημάτων με motto «affordable luxury», αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας

H Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαριάννα Λαιμού, δραστηριοποιείται στον τομέα του κοσμήματος τα τελευταία έξι χρόνια. Τα κοσμήματά της απευθύνονται σε σύγχρονες γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν με το στυλ τους και επιλέγουν πάντα ποιοτικά αξεσουάρ. Όλες οι συλλογές του brand είναι κατασκευασμένες από ασήμι και χρυσό, ενώ διακοσμούνται από ημιπολύτιμους λίθους και λαμπερά κρύσταλλα. Μινιμαλ και μοντέρνα, μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή της ημέρας και να αναδείξουν κάθε εμφάνιση.

Η σχεδιάστρια αντλεί έμπνευση από τη Μεσόγειο και ιδιαίτερα την Ελλάδα, γεγονός που φαίνεται και από το χαρακτηριστικό της μοτίβο το φυλαχτό-μάτι που μέχρι σήμερα αποτελεί το σημείο αναφοράς των δημιουργιών της.

Τα κοσμήματα Marianna Lemos κατασκευάζονται από ντόπιους τεχνίτες στην Αθήνα, οι οποίοι δίνουν ξεχωριστή προσοχή στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια, γεγονός για το οποίο η σχεδιάστρια είναι ιδιαίτερα περήφανη.

Βρείτε τα εδώ.

 

More Stories
Watches & Wonders 2022: To νέο ProPilot X Calibre 400 της Oris