Το Tradition Quantième Rétrograde 7597 της Breguet

Η Breguet παρουσιάζει μια παραλλαγή του εμβληματικού μοντέλου Tradition Quantième Retrograde. Αυτό το νέο ρολόι εμφανίζει έντονη αντίθεση μεταξύ του μονόχρωμου μπλε που εφαρμόζεται στο καντράν και του μηχανισμού σε ανθρακί

Η συλλογή Tradition κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2005 και έκτοτε συνδυάζει την κληρονομιά της μάρκας με τη σύγχρονη αισθητική. Είναι η πρώτη συλλογή της Breguet η οποία φέρει όλα τα όργανα του μηχανισμού στην πλευρά του καντράν. Το νέο Quantième Rétrograde 7597 φέρει έναν εξαιρετικά αρχιτεκτονικό μηχανισμό, και έρχεται σε κομψό μπλε χρώμα.


Το μοντέλο φορά κάσα διαμέτρου 40mm, κατασκευασμένη από λευκό χρυσό 18Κ, η οποία φιλοξενεί τον αυτόματο μηχανισμό 505Q. Εξοπλισμένος με ανεστραμμένο μοχλό διαφυγής και balance wheel από πυρίτιο, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη διάβρωση και τη φθορά, καθώς και στην επίδραση των μαγνητικών πεδίων, ενώ έρχεται και με βελτιωμένη ακρίβεια μέτρησης του χρόνου. Ο μηχανισμός αποτελείται από 269 components, έχει πάχος 8,7 mm και προσφέρει power reserve 50 ωρών.

Το νέο Tradition 7597 διατίθεται με μπλε λουράκι από δέρμα αλιγάτορα, ενώ στο πίσω μέρος του είναι ορατός ο χαρακτηριστικός ρότορας, που δημιούργησε ο Abraham-Louis Breguet το 1780.

Περισσότερα εδώ.

 

 

More Stories
Watches & Wonders 2022 coming soon