Το νέο Polo Green απο την Piaget

Η manufacture υποκλίνεται στην παντοδυναμία του πράσινου με δύο νέα μοντέλα που συνδυάζουν το sporty-chic ύφος της συλλογής Polo με την τεχνογνωσία της στη δημιουργία ultra thin μηχανισμών.

 

Το πρώτο είναι το Polo Date, που ήδη έχουμε διαπιστώσει πόσο του πάει το πράσινο καντράν, σε δύο limited edition εκδοχές από ατσάλι. Η εικονιζόμενη εντάσσεται απεναντίας στην τακτική παραγωγή της manufacture. Αυτή τη φορά, το πράσινο καντράν με τις χαρακτηριστικές οριζόντιες ραβδώσεις συνδυάζεται με κάσα, ενδείξεις και δείκτες από ροζ χρυσό, σ’ ένα σύνολο κομψού κοντράστ, που τραβά αβίαστα την προσοχή στον καρπό.

Με τη διάμετρο στα 42mm, η κάσα φιλοξενεί εντός της τον αυτόματο Caliber 1110P, πάχους 4mm, ο οποίος είναι ορατός από το ανοιχτό με κρύσταλλο ζαφειριού πίσω μέρος της. Εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει power reserve 50 ωρών. Το δεύτερο μοντέλο είναι το Polo Skeleton, κορυφαίο ανάμεσα στα ρολόγια της συλλογής Polo, το οποίο αναδεικνύει την εμπειρία της Piaget στην τέχνη του skeletonizing. Ρολόι που έχουμε ήδη θαυμάσει σε μπλε και γκρι χρώμα, το Polo Skeleton έχει και αυτό έντονη παρουσία στον καρπό, με ατσάλινη κάσα διαμέτρου 42mm, παραμένει ωστόσο ιδιαίτερα λεπτό, με πάχος 6,5mm.

Εφοδιασμένος με μικρορότορα, στον οποίο χρωστά την ακραία του λεπτότητα, στα μόλις 2,4mm, ο αυτόματος skeleton Caliber 1200S1 έχει γέφυρες με επικάλυψη σε σκούρο πράσινο χρώμα και απλό, αλλά εξαιρετικά μοντέρνο βουρτσισμένο φινίρισμα. Εκτελεί 21.600 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει power reserve 44 ωρών. Ενώ το Polo Date είναι αδιάβροχο ως τα 100μ., το Polo Skeleton έχει, λόγω της τεχνικής του, ελαττωμένη στεγανότητα ως τα 30μ.

Το πρώτο φοράει πράσινο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα, ενώ το δεύτερο, τακτικής παραγωγής και αυτό, έρχεται με ατσάλινο μπρασελέ και πράσινο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα, τα οποία ο χρήστης μπορείς να εναλλάσσει με ευκολία, ανάλογα με τις διαθέσεις του.

More Stories
To νέο video για το Dior VIII