Το καλοκαιρινό ρολόι της ArtyA

H μάρκα υπογράφει ένα ρολόι με κάσα από κρύσταλλο ζαφειριού, που δανείζεται τα διαυγή χρώματα της θάλασσας

 

Γνωστή για τα εξαιρετικά εκκεντρικά ρολόγια της -στο design των οποίων ο ιδρυτής της, Yvan Arpa, έχει ενσωματώσει από αληθινές σφαίρες μέχρι φτερά πεταλούδων- η ArtyA παρουσιάζει ένα ακόμη ιδιαίτερο ρολόι με έντονα καλοκαιρινή διάθεση. Χωρίς να ανήκει στην κατηγορία του καταδυτικού, το AquaSaphir αγαπά τη θάλασσα, από την οποία δανείζεται το διαυγές χρώμα του.

Διαμέτρου 41mm, το AquaSaphir έχει κάσα από κρύσταλλο ζαφειριού, χωρίς κανένα μεταλλικό στοιχείο να διαταράσσει τον απόλυτα διαυγή χαρακτήρα της. Η σταθερή στεφάνη φέρει λευκές διαβαθμίσεις για την κλίμακα των λεπτών και είναι κατασκευασμένη από NanoSaphire™ σε κυανό χρώμα, που προσφέρει στο σύνολο μια επίκαιρη τικουάζ απόχρωση η οποία ανακαλεί την ακύμαντη θάλασσα ή ίσως μια δροσερή πισίνα.

Την αίσθηση της κατάδυσης σε μια θάλασσα με αμμώδη πυθμένα προσφέρει και το καντράν, σμαλτωμένο σε τέλειο ντεγκραντέ, που ξεκινά από σκούρο μπλε και καταλήγει σε λευκό στη βάση.

Εξίσου ενδιαφέρον είναι το καντράν από μετεωρίτη, ο οποίος ανακαλύφθηκε στη Ναμίμπια και φέρει χαρακτηριστικά μοτίβα Widmanstätten, τα οποία δημιουργούνται από την κρυσταλλική δομή των μεταλλικών κραμάτων που ψύχοντα αργά, για εκατομμύρια χρόνια, στο διάστημα.

Εντός της κρυστάλλινης κάσας χτυπά ο ελβετικής κατασκευής αυτόματος Caliber ArtyOn, ο οποίος φέρει πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC. Εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα και προσφέρει power reserve 42 ωρών. Από το πίσω μέρος της κάσας, ο χρήστης μπορεί να διακρίνει τον ρότορα από ροζ χρυσό (διακοσμημένο με το μονόγραμμα της μάρκας), σε κοντράστ με τις γέφυρες οι οποίες έχουν φινίρισμα NAC σε σκούρο γκρι χρώμα.

Το σύνολο ολοκληρώνεται με sporty λουράκι από rubber σε λευκό ή τιρκουάζ χρώμα. Στις αρετές του νέου AquaSaphir προσθέστε την εγγυημένη στεγανότητα, ως τα 60μ.

More Stories
Pre-Basel: Νέα σειρά για τη συλλογή LadyChic της Gc