H Kross Studio και η Hasbro ανακοινώνουν τη συνεργασία τους

Οι μάρκες ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν ένα συλλεκτικό σετ 10 κομματιών, με το ειδικά διαμορφωμένο Central Floating Tourbillon Watch και ένα λειτουργικό γλυπτό, εμπνευσμένα από την ταινία Transformers

Η Kross Studio προκάλεσε σάλο για άλλη μια φορά με την ανακοίνωση μιας νέας συνεργασίας με την Hasbro, εταιρεία παιχνιδιών. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kross Studio, Marco Tedeschi, ανακοίνωσε τα νέα στο Λας Βέγκας, όπου και αποκαλύφθηκε ο πρώτος καρπός αυτής της συνεργασίας: ένα περιορισμένο συλλεκτικό σετ 10 τεμαχίων εμπνευσμένο από το παγκόσμιο franchise Transformers και τη νέα του ταινία “Transformers: Rise of the beast”.

«Το franchise Transformers προσφέρει ψυχαγωγία γεμάτη δράση στη μεγάλη οθόνη για περισσότερα από 15 χρόνια και κάθε νέα περιπέτεια αξίζει μια ιδιαίτερη στιγμή», δήλωσε ο Tom Warner, GM και SVP της Action Brands της Hasbro. «Για να γιορτάσουμε τη νέα ταινία Transformers: Rise of the Beasts, επιδιώξαμε να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά αξιόλογο. Γι’ αυτό συνεργαστήκαμε με τη Kross Studio για μια εξαίσια, εξατομικευμένη δημιουργία χειροποίητων ρολογιών που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους πιστούς θαυμαστές και τους συλλέκτες μας».

Με το λανσάρισμα του συλλεκτικού σετ Transformers: Rise of the Beasts η Kross εδραιώνει τη θέση της ως ηγέτης σε αυτόν τον χώρο και ο μόνος κατασκευαστής που δημιουργεί πολυτελή συλλεκτικά σετ που αποτελούνται από ρολόγια και λειτουργικά γλυπτά υψηλής ποιότητας εμπνευσμένα από σύμβολα της ποπ κουλτούρας.

Τα νέα για τη συνεργασία της Hasbro ακολουθούν τις πρόσφατες και συνεχιζόμενες συνεργασίες της Kross Studio με τη Lucasfilm και τη Warner Bros. Discovery.

Παρατηρώντας τη νέα συνεργασία της μάρκας με την Hasbro, ο Marco Tedeschi, Διευθύνων Σύμβουλος και Creative Director της Kross Studio, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε τη δημιουργία συμμαχιών με τους μεγαλύτερους ηγέτες της βιομηχανίας του θεάματος και συνεχίζουμε να παρέχουμε σπάνια και ελκυστικά συλλεκτικά αντικείμενα που ενώνουν τον κόσμο της ωρολογίας και της ποπ κουλτούρας όπως ποτέ άλλοτε».

More Stories
SIHH 2016: Τα νέα Blossom Velvet της Roger Dubuis