Η επιτυχημένη καμπάνια του Argon SpaceOne

Η Argon διευρύνει τους ορίζοντες της κλασικής Ωρολογοποιίας με το SpaceOne. Δύο ημέρες απομένουν για να λήξει η καμπάνια του στο Kickstarter

Μια από τις πιο πολλά υποσχόμενες καμπάνιες χρηματοδότησης στο Kickstarter σπάει τα ταμεία, και αποδεικνύει ότι η καινοτομία πάντα θα είναι στη μόδα. Στις 11 Μαΐου, η Argon δημοσίευσε το project SpaceOne, και από την πρώτη μέρα, το έργο κατέγραψε 100.000 $ μέσα στο πρώτο λεπτό. Στη συνέχεια, οι αριθμοί συνέχισαν να αυξάνονται, προχωρώντας αναπόφευκτα προς το όριο του εκατομμυρίου δολαρίων. Οι τελευταίες 48 ώρες πριν από το επίσημο τέλος της καμπάνιας θα μας πουν εάν αυτό το συμβολικό ορόσημο μπορεί να επιτευχθεί σε ευρώ. Αλλά ανεξάρτητα από το νόμισμα, οι δύο συνιδρυτές και «συνεργάτες στον χρόνο» θα έχουν γράψει ιστορία με αυτό, το πρώτο τους κοινό masterstroke.

Ο σχεδιασμός του Argon Spaceone είναι εμπνευσμένος από την εξερεύνηση του διαστήματος. Το ίδιο το όνομα της μάρκας, Argon, αποτίnει φόρο τιμής στο ευγενές αέριο, τον αριθμό 18 του περιοδικού πίνακα των στοιχείων. Η συλλογή διαθέτει μια σειρά από μοντέλα περιορισμένης έκδοσης κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας. με το ρολόι Argon SpaceΟne να είναι το πνευματικό παιδί του Theo Auffret, ανεξάρτητου ωρολογοποιού από το Παρίσι, και του επιχειρηματία ρολογιών Guillaume Laidet.

Η λειτουργία jumping hour του ρολογιού αναπτύχθηκε από το εργαστήριο του Theo Auffret και αποτελείται από εννέα μέρη. Όλα τα εξαρτήματα κατασκευάζονται στην Ελβετία από τους καλύτερους προμηθευτές και το ρολόι συναρμολογείται στη Γαλλία, σε ειδικό εργαστήριο. Το ρολόι εξοπλίζει αυτόματος μηχανισμός, ενώ η κάσα έχρεται σε σχήμα πιλοτηρίου από ατσάλι και κρύσταλλο ζαφειριού, σε φυσικό ή μαύρο χρώμα με ανοιχτό back. Συνδυάζεται με μαύρο ή πορτοκαλί λουράκι FKM και είναι αδιάβροχο στα 30 μ.

Δείτε περισσότερα εδώ.

More Stories
iPhone SE