Γνωρίστε το Casquette 2.0 Saint Laurent 01

H Girard-Perregaux ενώνει τις δυνάμεις της με τον Anthony Vaccarello, Creative Director της Saint Laurent, και επαναλανσάρει το εμβληματικό Girard-Perregaux Casquette 2.0.

 

Μια νέα ερμηνεία του εμβληματικού Casquette, κατασκευασμένη από κεραμικό και τιτάνιο με επεξεργασία PVD σε μαύρο χρώμα, δημιούργησε η μάρκα με τη βοήθεια του Creative Director της Saint Laurent.

Το Casquette υπήρξε από τη γέννησή του ένα αντισυμβατικό μοντέλο. Όταν κυκλοφόρησε το 1976, αντιπροσώπευε μια απόκλιση από τα συντηρητικά πρότυπα της Haute Horlogerie. Η Girard-Perregaux επέλεξε να εξοπλίσει το αυθεντικό avant-garde μοντέλο με μια οθόνη LED και μηχανισμό quartz, ακολουθώντας τις τάσεις της δεκαετίας του ’70.

H μαύρη κομψή εμφάνιση του, δανείζεται την αισθητική της Saint Laurent, καθώς για την ανανεωμένη του εικόνα ευθύνεται ο Anthony Vaccarello. Συνδυάζεται με ενσωματωμένο μαύρο μπρασελέ και στο πίσω μέρος του φέρει χάραξη με τα λογότυπα των δύο μαρκών και άυξοντα αριθμό της περιορισμένης έκδοσης. Εκτός από την ένδειξη της της ώρας, διαθέτει λειτουργία χρονογράφου και δεύτερης χρονικής ζώνης.

Εκατό κομμάτια από το Casquette 2.0 Saint-Laurent 01 είναι πλέον διαθέσιμα αποκλειστικά στα καταστήματα Saint Laurent Rive Droite στο Παρίσι και στο Λος Άντζελες, καθώς και διαδικτυακά μέσω του επίσημου καταστήματος Saint Laurent Rive Droite.

More Stories
Διπλή γιορτή για την Hublot