Η επιστροφή του εργονομικού Anatom

Η Rado φέρνει στο παρόν ένα από τα πιο αγαπημένα ρολόγια της, σε τέσσερις ελκυστικές εκδοχές

 

Ρολόι που λανσαρίστηκε τη δεκαετία του 1980 ως μέλος της συλλογής DiaStar, το Anatom πήρε το όνομά του από τον «ανατομικό» σχεδιασμό του. Τώρα, 40 χρόνια μετά το ντεμπούτο του, επιστρέφει με σύγχρονες αναλογίες και νέο συνδυασμό υλικών, διατηρώντας το χαρακτηριστικό κυρτό προφίλ που προσφέρει τέλεια εφαρμογή στον καρπό.

Με διαστάσεις 32,5mm x 46,3mm x 11,3mm, η κάσα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι με επεξεργασία PVD σε μαύρο χρώμα, με στεφάνη και κορώνα από κεραμικό υψηλής τεχνολογίας, επίσης σε μαύρο χρώμα. Το πίσω μέρος της φέρει στρογγυλό παράθυρο από κρύσταλλο ζαφειριού, από όπου διακρίνεται ο αυτόματος Caliber R766 (βασισμένος στον ΕΤΑ 2892), ο οποίος προσφέρει power reserve 72 ωρών.

Το νέο Anatom έρχεται σε τρεις εκδοχές, ενταγμένες στην τακτική παραγωγή της Rado, με καντράν λακαρισμένο σε στυλ ντεγκραντέ σε πράσινο, μπλε ή cognac χρώμα. Το παράθυρο της ημερομηνίας έχει τοποθετηθεί στο 6 ενώ στο 12, πάνω από το λογότυπο Rado, βρίσκεται η signature κινητή άγκυρα της μάρκας. Ιδιαίτερα ελκυστική, η επετειακή εκδοχή του Anatom έρχεται σε limited edition 40 κομματιών, με καντράν λακαρισμένο σε μαύρο χρώμα και 11 διαμάντια κοπής baguette στις ενδείξεις των ωρών.

Αδιάβροχα ως τα 50μ., όλα τα ρολόγια φορούν μαύρα λουράκια από rubber με ανάγλυφες ραβδώσεις που αντανακλούν το design του μπρασελέ του πρωτοτύπου από το μακρινό 1983.

Αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece

More Stories
Μια έκθεση κοσμημάτων στη Γενεύη