Γνωρίζοντας καλύτερα την Pierre Lannier

Στο προηγούμενο τεύχος του Chronos Plus ρίξαμε μια ματιά στην ιστορία της Γαλλικής μάρκας, που εταιρεία κατακτά την αγορά με ανδρικά και γυναικεία ρολόγια που συνδυάζουν την τεχνογνωσία με τη φινέτσα 

Η Pierre Lannier είναι μια μάρκα που μετρά πάνω από 45 χρόνια σταθερής παρουσίας στην ωρολογοποιία. Η ιστορία της άρχισε το 1977 με ένα ταξίδι στην Ευρώπη, που ενέπνευσε τους ιδρυτές Béatrice και Jean-Paul Burgun να ασχοληθούν με τον κόσμο των ρολογιών. Έτσι, η Pierre Lannier γεννήθηκε ως ιδέα στην τραπεζαρία του ζευγαριού.

Την επόμενη χρονιά, παρουσιάστηκε η πρώτη συλλογή στο Στρασβούργο και, μόλις δύο χρόνια αργότερα, έχοντας ήδη κερδίσει τις καρδιές των Γάλλων, η μάρκα έκανε τα πρώτα της διεθνή βήματα συνάπτοντας συνεργασίες στην Ιαπωνία, ενώ σύντομα άνοιξε μαγαζιά και σε άλλους διεθνείς προορισμούς, εντός και εκτός ευρωπαϊκών συνόρων. Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν γεμάτα πρωτοποριακά σχέδια, βραβεία, συνεργασίες και καμπάνιες, φέρνοντας την Pierre Lannier στο σήμερα, όπου έχει ήδη θεμελιώσει το δικό της μοναδικό DNA εμπνευσμένο από τη γαλλική κουλτούρα: «chic à la française».

Πάθος, κομψότητα και αξιοπιστία είναι οι βασικοί πυλώνες στους οποίους στηρίζει τις συλλογές της, ενώ σκοπός είναι πάντα να προσφέρει στους πελάτες της ρολόγια σε προσιτή τιμή, τα οποία που θα τους συντροφεύουν στις αξιομνημόνευτες στιγμές τους. Η Pierre Lannier έχει παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1987 και έχει κερδίσει τους Έλληνες με τα κομψά και αξιόπιστα μοντέλα της. Φέτος, οι ανδρικές και γυναικείες συλλογές της δίνουν έμφαση στους αυτόματους μηχανισμούς, με πλούσια γκάμα σχεδίων και την ίδια αξιόπιστη γαλλική τεχνογνωσία. Γνωρίστε τις σε επιλεγμένα καταστήματα και στον ιστότοπο racingtime.gr.

Αντοπρόσωπος: Racing Time

More Stories
Το νέο Hampton Soulages της BAUME & MERCIER