Τα νέα γυναικεία Riviera

Δημοφιλέστερο από ποτέ, το Riviera συνεχίζει να μας θέλγει με νέες αποχρώσεις που ανανεώνουν την casual-chic εμφάνισή του.

H μάρκα λάνσαρε δύο νέα γυναικεία μοντέλα, με καντράν εμπνευσμένα από τις εναλλαγές των χρωμάτων στη θάλασσα: βιολετί όπως την ώρα που ανατέλλει ο ήλιος και έντονο μπλε όπως τον αντικατοπτρίζει το καταμεσήμερο. Χαρακτηριστική παραμένει η διακόσμηση με διαφανή κύματα, που φέρνει στον νου τις ακτές της γαλλικής Ριβιέρας, προορισμού που ενέπνευσε πριν από 50 χρόνια το ρολόι που θεμελίωσε τη συλλογή. Κατασκευασμένη από ατσάλι με γυαλισμένο και σατινέ φινίρισμα, η δωδεκάγωνη κάσα έχει διάμετρο 33mm και πάχος 9,6mm.

Η ατσάλινη στεφάνη, με φινίρισμα Sunray, είναι στερεωμένη με τέσσερις ορατές βίδες και πλαισιώνει ένα ανθεκτικό στις γρατσουνιές κρύσταλλο ζαφειριού με αντιθαμβωτική επικάλυψη και στις δύο όψεις του. Η δωδεκάγωνη κορώνα είναι διακοσμημένη με ανάγλυφο «Φ», ενώ το καπάκι της κάσας προσφέρεται για τη χάραξη αφιερώσεων ή μικρών μηνυμάτων με νόημα. Αμφότερα τα ρολόγια φορούν κομψό τρίσειρο μπρασελέ, το οποίο ο χρήστης μπορεί να αφαιρέσει χωρίς εργαλεία χάρη στο αξιόπιστο σύστημα Fast Strap, για να τοποθετήσει το λουράκι της προτίμησής του. Τα δύο ρολόγια είναι αδιάβροχα ως τα 50μ. και λειτουργούν με μηχανισμούς quartz που υπόσχονται αδιάλειπτη λειτουργία 10 χρόνων.

Αντιπρόσωπος : Chronoflam

More Stories
O James Bond φοράει ρολόι Omega στο Skyfall