Geneva Watch Days 2023: Byrne Watch

ZERO Pink Gold

Η μάρκα που ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα ένα χρόνο πριν στο Geneva Watch Days 2022, λανσάρει το πρώτο της ρολόι σε ροζ χρυσό

Μόλις ένα χρόνο μετά την ίδρυσή της, η BYRNE Watch παρουσιάζει εκ νέου το μοντέλο ZERO σε μια νέα έκδοση σε ροζ χρυσό, με το μεταξένιο αστραφτερό αποτέλεσμα του πολύτιμου μετάλλου να έρχεται σε αντίθεση με τη βιομηχανική αισθητική του ρολογιού.

Πιστό στη μοναδική ιδέα του πρωτότυπου ρολογιού, το ZERO Pink Gold αλλάζει το καντράν του κάθε μέρα, τα μεσάνυχτα ή το μεσημέρι, καθώς οι τέσσερις βασικοί δείκτες στις 3, 6, 9 και 12 η ώρα περιστρέφονται αστραπιαία για να αποκαλύψουν ένα διαφορετικό σχέδιο, μεταμορφώνοντας την εμφάνιση του συνόλου σύμφωνα με το μότο της μάρκας: One watch, Four faces. – Ένα ρολόι. Τέσσερα πρόσωπα.

Το καντράν χαρακτηρίζεται από αντιθέσεις, επίπεδα και ανάγλυφα που παίζουν με σκιές και αντανακλάσεις. Ο μηχανισμός ZERO εκτίθεται και γίνεται το καντράν του ρολογιού. Αστράφτει σε πολλές παραλλαγές του γκρι, δίνοντας έμφαση σε ορισμένα εξαρτήματα, ενώ παράλληλα έρχεται σε αντίθεση με το ροζ χρυσό της κάσας και των δεικτών.

Πηγαίνοντας την ιδέα ακόμα ένα βήμα παραπέρα και ρίχνοντας ένα νέο φως στο αρχικό όραμα που είχε ο John Byrne για το ρολόι των ονείρων του πριν από πέντε χρόνια, η μάρκα παρουσίασε και μια ακόμη περιορισμένη έκδοση του ZERO Pink Gold.

Διαθέσιμη σε μόλις 10 κομμάτια, η εκδοχή ZERO Pink Gold Diamond χαρακτηρίζεται από τις τέσσερις όψεις των βασικών ενδείξεων στο ροζ χρυσό ρολόι να έχουν σεταριστεί με σαράντα μαύρα διαμάντια σε τριγωνικό μοτίβο, με σαράντα λευκά διαμάντια σε τριγωνικό μοτίβο, με αριθμούς «Sport» και μια πλευρά χωρίς αριθμούς ή σύμβολα την οποία η μάρκα αποκαλεί εμφάνιση «Ghost».

 

More Stories
Tissot Pendant